2777
2789
یعنی چی

یعنی اینکه این تاپیکا به توهین و دعوا کشیده میشه و کاربریها هم میترکه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

یه سوال مذهبی من میپرسم کسی که اعتقادی نداره البته یه شخص فرضی؛ حدود ۲۵ سال سنشه میشه کاری کرد آدم ...

بستگی داره چیا رو قبول داره اگه کلا خدا هم انکار کنه یکم کار سخته ولی در کل میشع

ظهور تو آغاز همه خوبی هاست ❤❤❤❤❤❤❤ اللهم عجل لولیک الفرج
بستگی داره چیا رو قبول داره اگه کلا خدا هم انکار کنه یکم کار سخته ولی در کل میشع

واقعا میشه؟؟ هر چند اون فرد فرضی بود ولی برام خیلی مهمه

مثلا میگه دلم مشهد میخواد ولی اهل نماز نیست

خدا رو نمیدونم

یعنی بره مکه ولی نماز نخونه😅😅

تا این حد

یه سوال مذهبی من میپرسم کسی که اعتقادی نداره البته یه شخص فرضی؛ حدود ۲۵ سال سنشه میشه کاری کرد آدم ...

سوال اینه که چرا باید یه کاری کرد آدم معتقدی بشه؟

پیاده از کنارت گذشتم گفتی قیمتت چند خوشگل؟!...سواره از کنارت گذشتم گفتی پشت ماشین لباسشویی بشین..در خیابان دعوایت شد تمام فحشت خواهر و مادر بود..من نباید به استادیوم بیایم چون تو شعارهایت آب نکشیده است......من باید پوشیده باشم تا تو دینت کامل باشد...تو ازدواج نکردی به من گفتی زن گرفتن حماقت است...من ازدواج نکردم به من گفتی ترشیده ام!....
اره.. راه داره؟؟

عزیزم منظورمو متوجه نشدی

می پرسم چه دلیلی داره کاری کنیم که اون شخص معتقد بشه؟

پیاده از کنارت گذشتم گفتی قیمتت چند خوشگل؟!...سواره از کنارت گذشتم گفتی پشت ماشین لباسشویی بشین..در خیابان دعوایت شد تمام فحشت خواهر و مادر بود..من نباید به استادیوم بیایم چون تو شعارهایت آب نکشیده است......من باید پوشیده باشم تا تو دینت کامل باشد...تو ازدواج نکردی به من گفتی زن گرفتن حماقت است...من ازدواج نکردم به من گفتی ترشیده ام!....
کاش راه چاره داشت هییییییی😢😢

همینکه به زیارت و مشهد اعتقاد داره یعنی آدم بی خدایی نیست ممکنه از روی تنبلی نماز نخونه ولی اگر کلا نمازو انکار کنه کار سخته من به نمونش رو دیدم که تغییر کرده ولی باید خدا بهش لطف کنه براش دعا کن بی تاثیر نیست 

حست رو درک میکنم . 

ظهور تو آغاز همه خوبی هاست ❤❤❤❤❤❤❤ اللهم عجل لولیک الفرج
همینکه به زیارت و مشهد اعتقاد داره یعنی آدم بی خدایی نیست ممکنه از روی تنبلی نماز نخونه ولی اگر کلا ...

اره از رو تنبلی نمیخونه. ولی اگه از دل نماز رو دوست داشته باشه باید تنبلی رو کنار بزاره.. امیدوارم عوض بشه که خیلی برام مهمه

سلام 

1000تا اهدنااصراط المستقیم رو به شیرینی یا یه ظرف آب. البته شیرینی بهتره بخون بده بخوره. 

انشاالله جواب میگیرید. 

یا علی