2777
2789
عنوان

کممممک

160 بازدید | 6 پست

بچه‌ها کمک.

از نگرانی دارم میمیرم. الآن رفتم دستشویی قشنگ دچار لک بینی شدم احساس می کنم بیشترم داره میشه کاملا هم درد پریودی اومده سراغم . یا خدا مگه ممکنه با بتای ۱۸۳ باردار نباشم و پریودم شروع بشه؟

امروز روز ۸تاخیرمه. خدایاااااااا کمکم کن.

امروزم ک جمعه اس چ خاکی ب سرم بریزم؟

نگرانم مث قبلی خارج رحمی بشه.

چقد خوشحال بودم ک علایمم مث قبلی نیس و لک بینی ندارم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

برو بیمارستان خب

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو اورژانس بیمارستان زنان شیاف یا قرص بدن لکه بینی کنترل بشه

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
برو اورژانس بیمارستان زنان شیاف یا قرص بدن لکه بینی کنترل بشه

شیاف میتونم مصرف کنم؟ سیکلوژیست دارم تو خونه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
برو بیمارستان خب

بخدا میترسم. خدا سر هیشکی نیاره تو قبلی ک خارج رحمی بودم مردم و زنده شدم. میترسم برم بیمارستان    

ینی راضی شدم خدای نکرده سقط بشه تو خونه ولی پام ب بیمارستان نکشه