2789
عنوان

کاشت مژه

6564 بازدید | 25 پست

شنیدم مژه های خود ادم میریزه درسته؟؟؟لیفت یا لمینت مژه چطوره؟؟؟کسی انجام داده؟؟؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

من یادمه دوستم انجام داد نریخت

باز باران! باز باران با ترانه می خورد بر بام خانه خانه ام کو ؟؟؟ خانه ات کو ؟؟؟ آن دل دیوانه ات کو ؟؟؟ روزهای کودکی کو ؟؟؟ فصل خوب سادگی کو ؟؟؟ یادت آید روز باران گردش یک روز دیرین پس چه شد دیگر ؟ کجا رفت خاطرات خوب و رنگین ؟؟؟ در پس آن کوی بن بست در دل تو آرزو هست ؟؟؟ کودک خوشحال دیروز غرق در غم های امروز یاد باران رفته از یاد آرزوها رفته بر باد بــاز بــــاران بــاز بــــاران می خورد بر بام خانه بی ترانه بی بهانه شایدم گم کرده خانه ....

وای وای افتضاحه

اولا که خیلی تابلوه انگار مژه مصنوعبگی گذاشتی مثه مهمونیا

بعدش مثه تیغ میره تو پلک و چشم آدم

وای شبا که خوابت میاد انقد اذیت میکنه

بعدش همین طودی مژه های خودت میریزه

خریت محضه یعنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اوایل ک کاشت مژه اومده بود همین دیدم کاشت مژه اومده گفتم وای عجب چیزیه رفتم پیش بکی طرف ناشی بود ببین مژه های من شبش کلا ریخت😂😂😂😂 

ولی خواهرم رفته بود زده بود خیلی جیگر شدع بود 

خدا مرسی که هر لحظه کنارمی

باید مراقبت ازش کرد ومواد مصرفی باید خوب باشه که چشم حساسیت نزنه

باز باران! باز باران با ترانه می خورد بر بام خانه خانه ام کو ؟؟؟ خانه ات کو ؟؟؟ آن دل دیوانه ات کو ؟؟؟ روزهای کودکی کو ؟؟؟ فصل خوب سادگی کو ؟؟؟ یادت آید روز باران گردش یک روز دیرین پس چه شد دیگر ؟ کجا رفت خاطرات خوب و رنگین ؟؟؟ در پس آن کوی بن بست در دل تو آرزو هست ؟؟؟ کودک خوشحال دیروز غرق در غم های امروز یاد باران رفته از یاد آرزوها رفته بر باد بــاز بــــاران بــاز بــــاران می خورد بر بام خانه بی ترانه بی بهانه شایدم گم کرده خانه ....

لیفت و‌لمینت دوست من کرد مثل‌چی ناراضی بود

خواهرمم یه جای معروف رفت بازم‌ناراضی

کاشت ترمیم‌باید بری ، میریزه اما برداری تا چند ماه بعدش مژه خودت رشد میکنه

یادم تورو فراموش..

بچه ها من برای عروسیم کاشت برام یعنی مرررررردم چشام شده بود کاسه خون زیر پلکم سوزن میزدن انگار یعنی حساسیت دارم؟؟؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

تاتاره هم ضایع فک نکنم باشه

امکان داره حساسیت داشتی به چسب یاموادش

اکستنشن اولش خییییییلی خوبه، اعتماد به نفس آدم میره بالا

ولی وقتی یکی دو هفته بگذره چسب پشتش کمکم از بن مژه میاد بالا و یه جورایی تیز میشه

اون موقع اگه خویشتنداری نکنی و یهو بگیری بکنی، مژه های خودت از بیخ درمیاد

من اوایل وقتی چسبش تیز میشد مژه هام رو میکندم، کلا مژه هام نابوده شده بود، مثلا یکی بود 6 تا نبود، یه وضع بدی

باید زود به زود بری ترمیم یا اگه میخوای مژه ها رو برداری باید بری پیش مژه کار که برات ریموور بزنه راحت جدا بشه

مردم شهری که همه در آن می‌لنگند، به کسی که راست راه می‌رود می‌خندند!!! 😏

بچه ها تاپیک زدم کسی جواب نمیده کسی حلزون تراپی کرده،امروز کلاتو فکراین بودم تا عید چندتابلا ملاسرخودم دربیارم  یکیش مژه بود یکیشم حلزون تراپی یکیشم پرکردن گودی زیر چشم

بچه ها تاپیک زدم کسی جواب نمیده کسی حلزون تراپی کرده،امروز کلاتو فکراین بودم تا عید چندتابلا ملاسرخو ...

کا خوبی میکنی منم دوست دارم مژه بزارم و ناخن بکارم ولی مامانم گفته اگه عید بیایی این کارو کرده باشی حالتو میگیرم😭😭😭😭اخه عید عروسی برادر شوهرمه و خیلی دوست دارم گوچل باشم چیکار کنم من با این مامان جون زورگو😳😳😳😳😳

زندگی میچرخه مثل یه تاس امروز حکم میکنی فردا التماس😏