2789
عنوان

کاشت مژه

| مشاهده متن کامل بحث + 6564 بازدید | 25 پست

چرا نمیزاره انجام بده یکم سروسنگینتره که لونره  

باز باران! باز باران با ترانه می خورد بر بام خانه خانه ام کو ؟؟؟ خانه ات کو ؟؟؟ آن دل دیوانه ات کو ؟؟؟ روزهای کودکی کو ؟؟؟ فصل خوب سادگی کو ؟؟؟ یادت آید روز باران گردش یک روز دیرین پس چه شد دیگر ؟ کجا رفت خاطرات خوب و رنگین ؟؟؟ در پس آن کوی بن بست در دل تو آرزو هست ؟؟؟ کودک خوشحال دیروز غرق در غم های امروز یاد باران رفته از یاد آرزوها رفته بر باد بــاز بــــاران بــاز بــــاران می خورد بر بام خانه بی ترانه بی بهانه شایدم گم کرده خانه ....

من چن باري كاشت مژه داشتم خيليم راضيم. اصلنم مصنوعي ديده نميشد

كم حرفي رو ...پاي بي احساسي نزارين آدماي ساكت لطيف ترين احساساتو درونشون پرورش دادن و هرجا كه لازم باشه بروز ميدن..!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اکستنشن میکنم راضیم

مژه های خودم نریخته و همون حجم سال قبل رو داره

حساسیت هم ندارم بهش و چسبش

تار به تار انجام میدم خیلی هم طبیعی هست خیلیا نمیفهمن اکستنشنه فک میکنن خودم مژه خوب دارم و با فر مژه و ریمل اینجوری شده

سر ماه هم ترمیم میخواد

اگه جایی مژه ها افتاده باشه تا برم ترمیم مژه دونه ای جاش میزارم

هر روز برس میکشم

موقع دوش گرفنم مراعات میکنم آب داغ و مستقیم نمیزنم بهش بعد حمام سریع با دسمال کاغذی آبش رو میگیرم و برس میکشم

مراقبت میخواد ولی اگه مراقبت کنی خوبه

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
کاشت هیدم یا نمازی عالیه خیلی نازه مژه هاتم نمیریزه مراقب باشی تا 1ماهم میمونه

کاشت هیدن فرمش خوب نیست و چشم قشنگ نمیشه.اخه من مدلی میزنم که چشمم درشت تر و کشیده تر نشون بده(مژه های سایز بلند تر میزاره آخر رو کلا سه چهار سایز مژه استفاده میکنه از کوتاه به بلند میزاره)

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
کاشت هیدن فرمش خوب نیست و چشم قشنگ نمیشه.اخه من مدلی میزنم که چشمم درشت تر و کشیده تر نشون بده(مژه ه ...

ولی من دیدم خیلی خوشگلو طبیعیه هزینشم مناسبه خوبیش اینه که به مژه های خودمونم آسیب نمیرسونه

ولی من دیدم خیلی خوشگلو طبیعیه هزینشم مناسبه خوبیش اینه که به مژه های خودمونم آسیب نمیرسونه

در مقابل تار به تار به نظرم طبیعی نیست

حتی آرایشگرم خودش هم توصیه نمیکنه به کسی فقط کسی اصرار داشته باشه براش میزنه من خودم میخواستم تست کنم منصرف شدم

اتفاقا اکستنشن خیلی عالیه و مضر نیست چون به پلک برخورد نمیخوره در واقع رو مژه کار میشه و اکستنشن انواع مدل داره مثلا واسه اونایی که دوست دارن طبیعی باشه کلاسیک کار میشه براشون و خودشون سایز مژه هارو انتخاب پیکنن و حتما پیش یه مژه کار حرفه ای برید من الان انجام میدم خیلی عالیه هرکی هر سوالی داره بپرسه جوابشو میدم

اتفاقا اکستنشن خیلی عالیه و مضر نیست چون به پلک برخورد نمیخوره در واقع رو مژه کار میشه و اکستنشن انو ...

عزیزم هستی ؟یه سوال داشتم. من دیروز اکستنشن کردم چشمام قرمز شده قطره هم که میریزم به شدت سوز میده و یه درد بدی داره اولش چیکارکنم؟۲روز دیگم عروسیمه

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود