mamikocholo مدیر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 204 عنوان نظرسنجی | مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 98 پست از خانومی که ارایش نمیکنه و قیافه معمولی داره خوشتون میاد من بعد از بچه دار شدن دست از خودم کشیدم و اعتماد بنفسم خیلی پایین اومدهارایشم نمیکنمهرجا میرم حس میکنم ازم خوششون نمیاد و یجورایی خودشون تو چشم شوهرم میکنن 1397/11/26 | 03:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamikocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 204 اما شما باز ب خودت برس عزیزم خیلی دوستدارم اینکارو ولی نمبدونم چرا دوست دارم بهم انرزئ برع
آرشیدانازنین عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 3706 تاب و شلوارک میپوشم میگه تو تاریکی خوشگل تر خط های پات مشخص نیست دلم میشکنه دیگ دوست ندارم بی ... یعنی چی خط پا؟ من خوشبختم،روزهای خوش درانتظار منه،من به تمام خاسته هام دست پیدا خواهم کرد.من مثبت اندیشم.خدایاشکرت
ظرف_عسل عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 3812 تاب و شلوارک میپوشم میگه تو تاریکی خوشگل تر خط های پات مشخص نیست دلم میشکنه دیگ دوست ندارم بی ... ترک پوستی داری؟من بارداری کل بدنم پرترک شد الان خیلی کمررنگ تر شدهی ساعت قبل حمام کل بدنتو با روغن زیتون ماساژ بده به کم رنگ شدن ترکها کمک میکنه میشه واسه نی نی دار شدن خواهرم صلوات بفرستین
4404aylin عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 26753 منم بدون ارایش خودمودوس ندارم ولی یجورایی عادت کردم چون وقت نمیشه،شوهرم زیادبراش مهم نیس فقط میگه لباسات همیشه شیک باشه راحتی دوس نداره😒 دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
mamikocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 204 ترک پوستی داری؟ من بارداری کل بدنم پرترک شد الان خیلی کمررنگ تر شده ی ساعت قبل حمام کل بدن ... اره رون و پشت پاهام
mahikm عضویت: 1396/10/02 تعداد پست: 9801 پرسیدن نداره هر روز یه آرایش کم برای روحیه خود آدمم خوبه برای دل خودت اینکارو بکن مرتب و تمیز باش توخونه یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه
آرشیدانازنین عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 3706 موهام فر میکردم لباسای خوشگل میپوشیدم وقتی از در میومد انگار من نیستم اصلاااااا خیلی بی اهمیته منم ... بهش بگوازش بخاهبقران شوهر منم همینجورهبهش میکم واسه تو زدم هاحواست نیستمیگه از بس همیشه خوشگلی متوجه نشدمالکی میگهمیخاد که دعوا راهنندازماگرنه مثل شوهر تو اصلا متوجهنمیشه.منب خودم میرسم بخاطر خودمتو هم ب خودت برس من خوشبختم،روزهای خوش درانتظار منه،من به تمام خاسته هام دست پیدا خواهم کرد.من مثبت اندیشم.خدایاشکرت
mamikocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 204 ناراحت نشی...این اسمش بی اهمیتی نیست...بیشعوریه از من یک پیرزن ساخته اصلا خودمو دوست ندارم
mamikocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 204 بهش بگو ازش بخاه بقران شوهر منم همینجوره بهش میکم واسه تو زدم ها حواست نیست میگه از بس همیشه خو ... اره دقیقا همینه
عاطیatijoon عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 21143 خیلی دوستدارم اینکارو ولی نمبدونم چرا دوست دارم بهم انرزئ برع ت ی مدت ب خودت برس ت چشش بیاد اونم ایشالله کم کم بهت انرژی میده خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
mamikocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 204 نشنیده بگیر انگار که نشنیدی اصلا واکنش نشون نده بزار بدکنه خودت با همه این شرایطت از خودت راضی هستی ... دست اودم نیست
mamikocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 204 ت ی مدت ب خودت برس ت چشش بیاد اونم ایشالله کم کم بهت انرژی میده امتحان کردم بی تفاوته
_ghazal_ عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 5190 دست اودم نیست اولش سخته اما محکم باش ❤اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه❤