2777
2789
عنوان

نظرسنجی

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 98 پست
اره رون و پشت پاهام

بابا منو ببینی چی میگی؟

از ترک افتضااااااح

جای سالم ندارم

وحشت اور ترک‌دارم

زدمش ب بیخیالی

من خوشبختم،روزهای خوش درانتظار منه،من به تمام خاسته هام دست پیدا خواهم کرد.من مثبت اندیشم.خدایاشکرت
اولش سخته اما محکم باش

خیلی دوست داره منو دست کم بگیره  و ایراد میگیره و منم گریه میکتم برای بدن خوشگلم😢ک بخاطر بجه خراب شد 

همه میگن تو هیچ تغییری نکردی ولی این احمق ازم ایراد میگیره 

من ترک پوستی دارم ولی شکم اصلا 

و سینه هامم بخاطر شیردهی شل شد😔خیلی داغونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره رون و پشت پاهام

باید تو بارداری پوستتو چرب میکردی. من اون موقع دانشجوبودم نتونستم به خودم برسم شکم و پهلو وپاهام پر ترک شد ولی بعدش کم رنگ شد

همسرت باید درک کنه به خاطر بچه آوردن اینطوری شدی از اول که بدنت این شکلی نبوده 

معذرت میخوام ولی بعضی از آقایون خیلی درک شون پایینه و خودخواهن

میشه واسه نی نی دار شدن خواهرم صلوات بفرستین
امتحان کردم بی تفاوته

خب بحرف باهاش ک چرا اینطوری هس 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
خیلی بزرگش کردم برا خودم

اشتباه‌نکن

۹۰ درصد خانومای ایرانی ترک دارن

تازه افتخار کن

براش بچه دنیا اوردی

اصلا پیش شوهرت خودتو دست کم نگیری ها.

شوهرت چند سالشه؟

من خوشبختم،روزهای خوش درانتظار منه،من به تمام خاسته هام دست پیدا خواهم کرد.من مثبت اندیشم.خدایاشکرت
خیلی دوست داره منو دست کم بگیره  و ایراد میگیره و منم گریه میکتم برای بدن خوشگلم😢ک بخاطر بجه خ ...

نباید کاری کنی که تایید حرف اون باشه خودتو دوست داشته باش با تمام اتفاقات این طبیعیه که یه زن بعد زایمان تغییراتی میکنه اصلا به روی خودش و خودت نیار که ترک داره پوستت یا هرچی

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه
میگخ این چیزا برا اهمیت نداره ولی چرا تا زنای خوشگل میبینه اب دهنش راع میفته

یعنی پیش تو‌از زنهای دیگه تعریف میکنه ؟

نباید کاری کنی که تایید حرف اون باشه خودتو دوست داشته باش با تمام اتفاقات این طبیعیه که یه زن بعد زا ...

وقتی اون میگفت منم گریع ام میگرفت و میگفتم ک اگر بچه تداشتم الان اینجوری نبودم 

خیلی دوست داره منو دست کم بگیره  و ایراد میگیره و منم گریه میکتم برای بدن خوشگلم😢ک بخاطر بجه خ ...

به نظرم خیلی بهش رو دادی از اول نباید اجازه می دادی ازت ایراد بگیره

بینی من شکسته و کجه ی بار خواهر شوهرم ازم ایراد گرفت ،به همسرم گفتم دفعه بعد همچین چیزی گفت باید جوابشو بدی وگرنه احترامشو نگه نمیدارم و خودم جواب میدم بهش میگم تاحالا خودتو تو آینه ندیدی چقدر ایراد داری

بعد اون کوچکترین حرفی بزنه سریع همسرم جوابشو میده

شماهم محکم جلو همسرت وایستا و اجازه نده ازت ایراد بگیره،بگو به خاطر بچه تو اینطوری شدم

میشه واسه نی نی دار شدن خواهرم صلوات بفرستین

بهش با جدیت بگو حق نداری ازم ایراد بگیری

بخاطر بچه اینطور شدم که موقتی هست و با گذشت زمان مثل اولم میشم،گرچه الانم از خیلی ها زیباترم

هیچ مشکلی هم نذارم