2777
2789
عنوان

نظرسنجی

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 98 پست
میگخ این چیزا برا اهمیت نداره ولی چرا تا زنای خوشگل میبینه اب دهنش راع میفته

بیخیال باش ت هم پس

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
وقتی اون میگفت منم گریع ام میگرفت و میگفتم ک اگر بچه تداشتم الان اینجوری نبودم 

ن اصلا اینطوری واکنش نشون نده چنان عاشق خودتو کوچولوت باش که به خودش بیاد بفهمه چن تا ترک پوستی چیزی از ارزش های تو کم نمیکنه انقد لباس باز بپوش جلوش تا عادی شه براش

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه تو خیابون میبینه چشاش دودو میزنه

بابا بیخیاااااااال

همممممممممممه مردها نگا میکنن

شوهر منو ندیدی

یلی نگا میکنه

منم اول مثل تو بودم

بعد فهمیدم نبابا همه ی مردهای دنیا نگا کردن رو دارن

تو ذاتشونه

من خوشبختم،روزهای خوش درانتظار منه،من به تمام خاسته هام دست پیدا خواهم کرد.من مثبت اندیشم.خدایاشکرت

اشکال از خودته وقتی خودت اعتماد به نفس نداری و کم میبینی چه توقعی از شوهرت داری خودتو دوست داشته باش با هر چیز خوب یا بدی که داری و به خودت برس زمان میبره ولی مطمئن باش اون پیشت احساس ضعف میکنه 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

من خودم ساده بودن رو خیلی دوست دارم‌هیچوقت ری اکشن بدی هم نگرفتم

نامزدم ب کسی نگاه نمیکنه ، من ساده‌ی سادم بیشتز اوقات رژ هم ندارم چون از سرکار اومدم خستم 

یه وقتایی ارایش میکنم و خودم حس خوبی دارم اما نامزدم کلا دوست نداره

تا یه حد کمی ارایش داشتن رو برای همیشه داشتن میپسندم ، 

من بیشتر مردایی ک‌اطرافمن از ارایش زیاد بدشون میاد

یادم تورو فراموش..
نمیتونم

خخخخ پس ب خودت برس ی مدت قشنگ 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤