2821
2789
عنوان

یه سوال

156 بازدید | 22 پست

دوستان اگه شما خونه مثلا مادرشوهر دعوت باشین و همه جاری ها و برادرشوهرا هم باشن و هر دوماه یه بار فقط میبینیشون یعنی زیاد با هم راحت نیستین اونوقت خونه ویلایی باشه و دوتا دسشویی یکی تو حیاط و یکی تو هال روبروی همه باشه کدوم یکی رو میرین؟در طول روز که هوا هم خوبه و گرم.؟؟

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من حتی اگه صمیمی هم باشم حیاط میرم

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

بستگی ب وضعیت خودم داره اگه شماره یک باشه اون که تو حال اگه اوضاع بادی و طوفانی باشه و شماره دو می رم حیاط

کسایی که می خوان لاغر شن با کالری شماری و سبک زندگی سالم دستا بالا 😄😄😄 هم تاپیک داریم هم گروه تل

تجدی منم همین نظر رو دارم.ممکنه دختر ۳ سالمو ببرم همون یکی تو هال ولی خودمو شوهرم میریم بیرون.

ولی جاریم و برادرشوهرم رعایت نمیکنن. با اینکه خودشونو اخر کلاس میدونن

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن
2824
2823
2791
2779
2792