2777
2789
عنوان

لانه گزینی

169 بازدید | 19 پست

سلام

کمک کمک ...

خانم ها یک سوال لانه گزینی چطوریه ؟

من الان روز ۵ تاخیر هستم یکی دو لک قهوه ای روشن دیدم ، زیر شکمم میگیره ول میکنه سوزن سوزن میشه کمر درد شدید دارم ، حالت تهوع و درد سینه ام دارم ...

این لک ها که دیدم ایشالله ک مربوط به پریود نیست ؟😩😩😩😩😩😩

لانه گزینی چطوریه ؟ کسی تجربه مشابه منو داشته ؟

تا شنبه برم آز خون بدم از استرس چی کار کنم 😩😩😩😩😩

و خدایی هست مهربان تر از حد تصور 🥰🥰

انشالله لانه گزینیه، تا آز ندی معلوم نمیشه عزیزم😊

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بیبی چک زدی؟؟؟؟

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿

بی بی چک دم صبح ساعت ۳ اینا زدم zimoha اما تا خط c روشن شد از اعصبانیت و حس خواب ۱ دقیقه ام صبر نکردم حالم گرفته شد

حدود یک ساعت بعد رفتم سرویس (تکرر ادرار هم دارم) دیدم دوتا خط پر رنگ روشن شده ، نمیدونم چند دقیقه بعد روشن شده چون سریع خوابیدم 😔 الانم میترسم دوباره چک کنم منفی باشه امیدم نا امید میشه 😔😔😔😔 خیلی دوست دارم مثبت باشه کلی امیدوار شدیم ... 

برام دعا کنید خواهشا 🙏🙏🙏

عزیزم لکه لانه گزنی انقد دیردنیست.ولی بی بی چک بده یا ازمایش خون

شنبه میرم 😩 خیلی استرس دارم چی میشه

چقدر انتظارش سخته 

دعا کنید برام 

ببین فردا صب دوباره بیبی بزن و صبررر کن، اگه تا پنج دقیقه افتاد خط تی یعنی بارداری انشالله☺😊 اگه نیوفتاد اصلا آز هم نده تا پری بیاد،😑😑

ببین فردا صب دوباره بیبی بزن و صبررر کن، اگه تا پنج دقیقه افتاد خط تی یعنی بارداری انشالله☺😊 اگه نی ...

توکل به خدا ... میریم برای تست مجدد البته با ترس 🙄🙈 و استرس 😬 

اما اینجا سرچ کردم دیدم با بی بی چک منفی ام مورد داشتیم که خانومی باردار بوده...

نمیدونم چقدر درسته یا نه اما تست مجدد میگیرم 💪