2821
2789
عنوان

لانه گزینی

169 بازدید | 19 پست

سلام

کمک کمک ...

خانم ها یک سوال لانه گزینی چطوریه ؟

من الان روز ۵ تاخیر هستم یکی دو لک قهوه ای روشن دیدم ، زیر شکمم میگیره ول میکنه سوزن سوزن میشه کمر درد شدید دارم ، حالت تهوع و درد سینه ام دارم ...

این لک ها که دیدم ایشالله ک مربوط به پریود نیست ؟😩😩😩😩😩😩

لانه گزینی چطوریه ؟ کسی تجربه مشابه منو داشته ؟

تا شنبه برم آز خون بدم از استرس چی کار کنم 😩😩😩😩😩

و خدایی هست مهربان تر از حد تصور 🥰🥰

انشالله لانه گزینیه، تا آز ندی معلوم نمیشه عزیزم😊

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بیبی چک زدی؟؟؟؟

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿

بی بی چک دم صبح ساعت ۳ اینا زدم zimoha اما تا خط c روشن شد از اعصبانیت و حس خواب ۱ دقیقه ام صبر نکردم حالم گرفته شد

حدود یک ساعت بعد رفتم سرویس (تکرر ادرار هم دارم) دیدم دوتا خط پر رنگ روشن شده ، نمیدونم چند دقیقه بعد روشن شده چون سریع خوابیدم 😔 الانم میترسم دوباره چک کنم منفی باشه امیدم نا امید میشه 😔😔😔😔 خیلی دوست دارم مثبت باشه کلی امیدوار شدیم ... 

برام دعا کنید خواهشا 🙏🙏🙏

عزیزم لکه لانه گزنی انقد دیردنیست.ولی بی بی چک بده یا ازمایش خون

شنبه میرم 😩 خیلی استرس دارم چی میشه

چقدر انتظارش سخته 

دعا کنید برام 

ببین فردا صب دوباره بیبی بزن و صبررر کن، اگه تا پنج دقیقه افتاد خط تی یعنی بارداری انشالله☺😊 اگه نیوفتاد اصلا آز هم نده تا پری بیاد،😑😑

ببین فردا صب دوباره بیبی بزن و صبررر کن، اگه تا پنج دقیقه افتاد خط تی یعنی بارداری انشالله☺😊 اگه نی ...

توکل به خدا ... میریم برای تست مجدد البته با ترس 🙄🙈 و استرس 😬 

اما اینجا سرچ کردم دیدم با بی بی چک منفی ام مورد داشتیم که خانومی باردار بوده...

نمیدونم چقدر درسته یا نه اما تست مجدد میگیرم 💪

2790
2823
2791
2779
2792