2777
2789
عنوان

جاري سوسه

431 بازدید | 28 پست

ما قرار بود بالاي خونه پدرشوهرمو بسازيم

برادرشوهر و جاريم تو خونه مادرشوهرم زندگي ميكنن تو ي اتاقش

از وقتي من اومدم شهرستان اينا 

اينم گير داده ب همسرش كه ماام بريم جدا زندگي كنيم و واقعا هم من از خدامه

حالا از وقتي شوهر من جدي تصميم گرفته و ميخواد مصالح بخره برادرشوهرم افتاده رو مخ باباش كه خونه بفروش و بقيه پولشو بذار تو بانك سود بگير 

بقيه شم بده زمين بخر يه خونه ديگه بساز

شوهرم ميگه اينا زير سر جاريمه

اخه تو ظاهر خيلي با ما خوب و رفيقه 

واقعا همه سرمايه مون ك ماشينمون بود براي ساخت خونه فروختيم حالا متضرر ميشيم

بايد چكار كنيم 

بنظرتون ميتونه زير شر جاريم باشه؟!

خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا باشه نمیشه کاریش کرد بعدم به نظرم اشتباه رو خونه کسی خونه بسازی هرچی خرج کنی بیخود

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
زیر سر هر کی باشه شما با پدرشوهرتون خوب باشید بهتر نیست جدا از اونا خونه بسازید؟ 

الان شرايط نداريم

پولمون ب ساخت يك طبقه فقط ميرسه

نميتونيم زمين يا واحد بخريم 

زیر سر هرکی باشه ـشما این وسط اویزون شدین

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
برادرشوهرت گفته چه ربطی به جاری داره..بعدم پدرشوهرت تصمیم گیرنده ست شوهرتون با پدرش صحبت کنه

منم همينو ميگم

شوهرم ميگه تقصير زنشه

برادرشوهرم بچه عزيزه ي خانوادست اخه حرفش برش بيشتري داره 

خوب اینکه بد نیست ، پدر شوهرتون خونه رو میفروشه ، زمین میگیره و هر سه شریکی میسازید .

برادرشوهرتون وقتی تا الان تو خونه پدرش بوده بعید میدونم اینقدر پول داشته باشه که بره خونه اجاره کنه یا بخره 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
زیر سر هرکی باشه ـشما این وسط اویزون شدین

اخه پدرشوهرم خودش گفت من پول ندارم هر كي ميخواد بسازه برا خودش 

بقيه شونم نميتونن بما اصرار ك شما بسازين از مستاجري بهتره 

واقعا كار برادرشوهرم زشته داره خونه رو ميفروشه 

منم همينو ميگم شوهرم ميگه تقصير زنشه برادرشوهرم بچه عزيزه ي خانوادست اخه حرفش برش بيشتري داره  ...

شوهرتون دوست نداره فکر کنه برادرش واسش نمیخواد واسه همین میندازه گردن جاری...ولی حتی اگه زنش زبگه اگا ایشون برادرشو دوست داشت اینجوری نمیکرد...بهرحال شوهرتون شرایطشو واسه پدرش توصیح بده پدرشون که به ضرر بچه اش عمل نمیکنه

خوشا بحال کسیکه ایمان و اعتمادش را به من از دست ندهد.