2777
2789
عنوان

جاري سوسه

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 28 پست
خوب اینکه بد نیست ، پدر شوهرتون خونه رو میفروشه ، زمین میگیره و هر سه شریکی میسازید . برادرشوهرتون ...

قربون دهنت 

رفته رو مخ پدرشوهرم كه جواز سه طبقه نگير 

جواز يك طبقه بگير 

منم حرفم همينه كسي ك عرضه اجاره دادن نداره از كجاش ميخاد بياره صد مليون پول ساخت خونه بده اخه؟؟؟!!!

اول ميگفت بابا مجوز سه طبقه بگيره باهم بسازيم حالا ميگه نه جواز يك طبقه بگيره بقيه شم بذاره جيبش بانك سود بگيره

معلوم نيس نقشش چيه

خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرتون دوست نداره فکر کنه برادرش واسش نمیخواد واسه همین میندازه گردن جاری...ولی حتی اگه زنش زبگه اگ ...

شوهرمم از ظهر قاطي كرده داره مياد كولاك كنه

ميترسم سر همين ماجرا ي دعوايي بكنن 

كلا از خونه دار شدن باز بمونيم 

پوله هم از دست بره 

خب اون هم سهم داره از اون خونه نمیخواد حقش رو از دست بده بعد زنش بیاد اینجا تاپیک بزنه که شما زرنگ ب ...

نه عزيزم ما قرار شد تو يك وكالتنامه دو دنگ از سهم طبقه پايين ارث شوهرمو ببخشيم به بقيه وراث بعد فوت پدرش 

قرار نيست حق كسي پايمال بشه

قربون دهنت  رفته رو مخ پدرشوهرم كه جواز سه طبقه نگير  جواز يك طبقه بگير  منم حرفم ...

اینی که میگی شاید حسادت که میبینه برادرش میخواد این کار رو کنه  ، به نظرم با همسرت یک وام خوب بگیرید و خودتون بسازید یکمی تو دردسر وام می افتیدد ولی خونه برای خودتونه و خیالتون هم راحت هست که پیش مادرشوهر و جاری نیستی 

خدا خیلی بزرگه یک نذر کن ۷ روز یاسین بخون ، گره از کارت باز میشه عزیزم ، بعدم ۱۴۰۰ تومن بنداز صندوق یا به یک یتیم بده ، اولش هم دعای فرج بخون روز اول فقط 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
چه فرقی می کنه زیر سر کی بوده! تو دام تهمت زدن نیوفت هر کاری فکر می کنی درسته انجام بده

من تهمت نميزنم

شوهرم گير داده ك زير سر اون زنه است 

و من ميام قضيه رو درست ميكنم

واقعا از بحث و دعوا بخاطر مال دنيا ميترسم 

عزیزم اگر خونه ویلایی حتی با سند تفکیکی هم موقع فروش منزل شما آپارتمان حساب نمیشه به علت های فروان که حس توضیحش نیست فقط این بدون که هر چی ام خرج کنی خونه قدیمی حساب میشه و زمان فروش فقط زمینش ارزشمند که شما ازش شریک نیستید باز هم خود دانی شما عملا دارید روی ملک یه نفر دیگه پولت هدر میدی 

خدایا شکرتتتتتتتت
اینی که میگی شاید حسادت که میبینه برادرش میخواد این کار رو کنه  ، به نظرم با همسرت یک وام خوب ب ...

مرسي مهربونم از راهنماييت حتما انجام ميدم 

عزیزم اگر خونه ویلایی حتی با سند تفکیکی هم موقع فروش منزل شما آپارتمان حساب نمیشه به علت های فروان ک ...

جدي ميگي؟! پس شايد بصلاحمونه ك اين اتفاق نيفته!! بذار با دوستم مشورت كنم وكيله

اما من جوازو بردم نظام مهندسي گفت چون جواز دو و نيم طبقه داره ميتونين با هزينه جدا خودتون سند تفكيكي براي بالا بگيرين 

جدي ميگي؟! پس شايد بصلاحمونه ك اين اتفاق نيفته!! بذار با دوستم مشورت كنم وكيله اما من جوازو بردم نظ ...

سری که درد نمیکنه دستمال نبند دور از جون پدر شوهرت یه روز نباشه داستان میشه برات با وام یا از هر راهی میتونی یه آپارتمان کوچکتر بخر ولی مال خودت 

خدایا شکرتتتتتتتت