2777
2789
عنوان

ختم سوره حشر

| مشاهده متن کامل بحث + 1354 بازدید | 270 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خاتوم هوراا چنباره دارم صدامیکنم اگه نیستین تا بقیه روحایگزین کنم عزیزم...تعداد مدام تغییرکنه واسه ختم یکم مشکل میشه جون به تعدادبرابرواسه همه نمیفته...پس مجبورم باهمین تعدادی کع الان گفتن ببیندم لیستو....اینجا تاپیکوقفل میکنم یکم دیگه...مجددواسه شروع ختم تاپیک میزنم که اونجا استارت وشروع ختم باشه عزیزان....خانومایه گل تعدادزیاده نمیتونم یکی یکی تگ کنم پس به محض اینکه اینجا پیام گذاشتم وقفل کردم تشریف بیارین تاپیک جدید...

خانوما لیستومیبندم دیگه....لطفا خانوما ماباتوجه به اعلام امادگی تک تک شماشروع میکنیم پس بخونیدکه مدیون بقیه نشیم....ان شالله حاجتتون براورده بشع وخبرشوبیارین همین جابهمون بگید

خانوما یه تعدادی اعلام کردن امروزبراشون مقدورنیست شروع ختم....فردایکشنبه بطورقطع شروع ختم گروهی سوره حشرهست...۲۲نفرلیست دارم....همین اعضارومجددلیست میکنم باحاجت هاشون....لطفاکسانیکه هنوزحاجتاشونونگفتن بااسم کوچک بگن که دیگه مشکلی نمونه....لطفالطفالطفا بیایدتاپیک که مطلع بشید.....خانوما بازم تکرارمیکنم مافرداشروع میکنم اگه کسی که اعلام کرده ونخونه دین همه بچه هاگردنشه....پس بیایدمطالب روبخونیدجانمونید من تایکی دوتاازخانومابیان اطلاعاتشونوتکمیل کنن صبرمیکنم این تاپیکوقفل میکنم چون کارمون اینجاتمومه...مجددواسه شروع تاپیک میزنم لطفا پیگیرباشیدجانمونید

خانوم هوورا...خانومladybard  خانوما تاساعت۵اطلاعاتتوکامل کنیداگه نیایدفرض براینومیذاریم که نمیتونیدشرکت کنید..با۲۰نفرمابقی شروع میکنیم...پس جانمونیدازاین گروه معنوی....چنبارصداتون کردم....خاتوماوقتی میخوان ختم شرکت کنیدبایدمدام پیگیرباشید دیگه یه تعدادی شب اول اعلام کردن دیگه خبری نشدیهدموقع دلگیرنشن چرابدون اونا شروع کردیم....

دعا کنید بزودی قسمت هممون بشه دیدن این صحنه  ان شا الله  وقتی تو بهشت امام رضا ب ...

انشاالله 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم           ای که از یار نشان میطلبی یار کجاست ؟ همه یارند ولی یار وفادار کجاست؟ 🌹در انتظار مهدی موعود عج 🌹
ببخشید من تازه عضو سایت شدم..لطفا راهنمایی بفرمایید،این صفحه رو قفل کردین..چطوری باید به صفحه جدید ب ...

عزیزم من خودمم تازه عضوشدم واسه ختم😁😁😁😁فک کنم وقتی روی نام میزنیدتاپیکهای من بالامیاددیگه اینجوری واردتاپیک جدیدم میشین...بلدنیستم لینک بذارم اینجا...الان رواسمم بزنی تاپیک اولم بالامیاد...یکم دیگه که دوباره تاپیک میزنم بااین روش میتونی دوباره پیداکنی...صبرمیکنم همه اون تاپیک روپیداکنن بعداینجاروقفل میکنم

ببخشید من تازه عضو سایت شدم..لطفا راهنمایی بفرمایید،این صفحه رو قفل کردین..چطوری باید به صفحه جدید ب ...

عزیزم بزنی رو اسم استارتر تموم تاپیکاش میاد و تاپیک جدید آخرین تاپیکش میشه دیگه

یا اینکه استارتر لینک تاپیک جدید رو اینجا میزاره شما رو لینک بزنید وارد تاپیک جدید میشید

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

خانوم هوورا لطفا جهت قطعی شدن شرکتتون اعلام امادگی کنید.....خانوم لیدی منتظرشماهستیم ودوستتون اگه هستین اعلام کنید....اینجارومیخوام قفل کنم.....عزیزان لطفا اگه نمیخوایدجابمونیدخبرم کنید ...من یکی دوساعت دیگه لیست روتاپیک جدیدمیذارم اگه اعلام نکنیداسمتون خط میخوره وشرمنده میشم....منتظرتونم خانوم گلیا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز