راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خانوما لیستومیبندم دیگه....لطفا خانوما ماباتوجه به اعلام امادگی تک تک شماشروع میکنیم پس بخونیدکه مدیون بقیه نشیم....ان شالله حاجتتون براورده بشع وخبرشوبیارین همین جابهمون بگید
خانوما یه تعدادی اعلام کردن امروزبراشون مقدورنیست شروع ختم....فردایکشنبه بطورقطع شروع ختم گروهی سوره حشرهست...۲۲نفرلیست دارم....همین اعضارومجددلیست میکنم باحاجت هاشون....لطفاکسانیکه هنوزحاجتاشونونگفتن بااسم کوچک بگن که دیگه مشکلی نمونه....لطفالطفالطفا بیایدتاپیک که مطلع بشید.....خانوما بازم تکرارمیکنم مافرداشروع میکنم اگه کسی که اعلام کرده ونخونه دین همه بچه هاگردنشه....پس بیایدمطالب روبخونیدجانمونید من تایکی دوتاازخانومابیان اطلاعاتشونوتکمیل کنن صبرمیکنم این تاپیکوقفل میکنم چون کارمون اینجاتمومه...مجددواسه شروع تاپیک میزنم لطفا پیگیرباشیدجانمونید
خانوم هوورا...خانومladybard خانوما تاساعت۵اطلاعاتتوکامل کنیداگه نیایدفرض براینومیذاریم که نمیتونیدشرکت کنید..با۲۰نفرمابقی شروع میکنیم...پس جانمونیدازاین گروه معنوی....چنبارصداتون کردم....خاتوماوقتی میخوان ختم شرکت کنیدبایدمدام پیگیرباشید دیگه یه تعدادی شب اول اعلام کردن دیگه خبری نشدیهدموقع دلگیرنشن چرابدون اونا شروع کردیم....