2777
2789
عنوان

مهاجرت

319 بازدید | 15 پست

یه جایی رو غیر از خاورمیانه بگین ک میشه رفت اونجا بدون تحصیلات و پول  😁😁😁😁😁

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو قم ارزون تر در میاد 😆

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

پول نداری و تحصیلانم نداری مگه بیکارن راه بدن 

همه مثل ایران نیستن که همرو راه بدن گلم 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

کشور دیگه بدون پول و تحصیلات و اینکه آدم زبونشون رو هم بلد نیست، راه هم بدن آدم نباید خودش بره. چون می‌خواد اونجا چی کار کنه؟ چه طور پول دربیاره و جزئی از جامعه بشه؟ باز با همین شرایط آدم توی ایران باشه حداقل زبان بلده و چند نفر آشنا داره و با سیستم کشور آشناست.

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»

تا استخدامی در کشور عمان با شما هستیم 

- استخدام پزشک و پرستار و کادر درمان در کشور عمان با بهترین حقوق و مزایا

- نمونه سوالات و رفرنسهای امتحان پرومتریک کشور عمان

- ثبت نام امتحان پرومتریک کشور عمان

- تایید مدارک ( دیتا فلو ) 

خرید آنلاین سوالات امتحان پرومتریک کشور عمان  به صورت آنلاین با کارت بانک ایران

وب سایت : http://www.prometric.me/

جهت مشاوره میتوانید با شماره های زیر در واتس آپ تماس بگیرید.

رمضانی  0096896010102

شهریاری  0096895930436

عزیزم هیچ تلاشی نمیخوای بکنی بعد بهترین شرایطم میخوای

من الان خیلی از آشنا هام خارج تحصیل کردن یا زندگی میکنن خودمم میخوام برای دانشگاه اونجا تحصیل کنم..

ولی آدم به طماعی و بی عرزگی  تو تدیدم