2777
2789
عنوان

سزارين

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 25 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

يعني دردش قابله تحمله من فوبياي بستن دست و دارم ميشه دست و نبندن

نه مال منو بستن ولی لزومی نداشت اخه من خیلی خوشحال و شاد رفتم اتاق عمل خیلی دوست داشتم زود پسرمو ببینم ولی بعضیا خیلی عصبی میشن برای همین میبندن

عزيزم استرس چي؟؟؟

چون بی حس بود و همه چی متوجه میشدم خیلی ترسیده بودم اخرش  حتی حس درد داشتم اتگار ی میله فرو میکردن ب شکمم انقد کولی بازی دراوردم چنددقیقه اخر بیهوشم کردن

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
جدي خوشبحالت ان شاءالله دستاي من و هم نبندن

عزیزم دست میبندن چون تکون ندی موقه زایمان هرکسی ممکنه ی عکس العمل داشته باشه ی دست ک روانگشت چیزی برای ضربان اینا اونییکی هم آنژوکت وصله بسته باشه بهتره دست من باز بود زمین زمان میمگرفنم😂

دردی نداره عشقم بالاخره زایمان آسون نیس نگران نباش شیرینی های خودشو  داره انقد مشتاق دنیا اومدن بچه ای ک هیچی یادت نمیمونه

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤