2777
2789
عنوان

سزارين

148 بازدید | 25 پست

اونايي تجربه ي سزارين دارن بيان بگن از اتاق عمل و عملشون چطور بود راضي بوديد يا ن بيمارستان دولتي يا خصوصي سز شدين

و اينكه پمپ درد داشتين و كي شكتون رو فشار دادن و چند بار و اينكه زياد تو اتاق عمل طول كشيد يا زودي تموم شد

و چيكار كردين ك دردتون كمتر شد و قبلش خودتون رو با چي تقويت كردين

از جواب دادن تكتكتون سپاس گذارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خصوصی سزارین کردم کلا عمل زیر 10 دقیقه است ایتقدر سریعه که نفهمیدم چی شد خیلی راضی ام تو اتاق عمل حسابی شکممو ساکشن کردن تو ریکاوری 20 دقیقه موندم حس پام برگشت ولی درد نداشتم هنوز تا رفتم تو اتاق خودم پرستار اومد شکممو یک بار فشار داد درد داشت خداییش بعد هر 4 ساعت شیاف مسکن زدم ولی درد داشتم تا شب که گفتن راه برو شکممو با گن بستن دردم نصف شد 

جدي؟؟؟يعني خصوصي خوبه؟ و اينكه من بيحسي ميخوام  اره حتماً بيهوش بودين فشار دادن

اره خوبه ..من از امپول بی حسی میترسیدم 

در کل عالی بود هیچ مشکلی هم ندارم الان ۳ سال میگذره

..بعضیا فلسفه ی زندگیشون اینه                                    دهن داریم چرا گوه نخوریم 
من خصوصی سزارین کردم کلا عمل زیر 10 دقیقه است ایتقدر سریعه که نفهمیدم چی شد خیلی راضی ام تو اتاق عمل ...

چرا وقتي بيحس بودين فشار ندادن اخه خيلي سخته و دردناكه شكمه تازه بخيه خورده و فشارش بدن

يعني عملش زياد طول نميكشه چقد زود ان شاءالله برا منم ده دقيقه باشه

جدي؟؟؟يعني خصوصي خوبه؟ و اينكه من بيحسي ميخوام  اره حتماً بيهوش بودين فشار دادن

من 10ساال پیش دولتی زایمان گردم خوب بود بی حسی بودم کلا 20 دقیقه شد زایمانم 

اما استرس داشت بی حسی و درد فشار شگم ک اونم ی لحظه س الان نگران زایمان دومم 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
چرا وقتي بيحس بودين فشار ندادن اخه خيلي سخته و دردناكه شكمه تازه بخيه خورده و فشارش بدن يعني عملش ز ...

نمیدونم فقط هم مال من درد گرفت نه بقیه مال من زود حسم برگشت وگرنه به بقیه خانمها گفتم همه گفتم ما بیحس بودیم