2777
2789
عنوان

کیا خمس میدن

4259 بازدید | 37 پست

هی به شوهرم میگم بیا بریم خمس مال مونو بدیم و حساب کتابای شرعی مونو درست کنیم، آخه میترسم حروم باشه نونی که میخوریم بخاطر ندادن خمس مال مون، ولی گوشش بدهکار نیست ! چیکار کنم ؟ میترسم رو بچه م اثر بد بذاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما کمک می کنیم له نیازمند  اما اینکه دقیقا یک پنجم و اینا باشه نه  خانواده ی متوسطی هستی ...

ما هم کمک میکنیم، خیلی هم زیاد، ولی میگه خمس به ما واجب نیست ! ولی به نظر من به همه واجبه

بله . بخشی از مال که در پایان هر سال مالی خمسش پرداخت نشه ، حلال نیست 😙😙😙

پولی که تو حسابمونه چی ،اخه اگه بدیم فردا پس فردا یه مریض شدیم هیچی نمیمونه واسمون

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
پولی که تو حسابمونه چی ،اخه اگه بدیم فردا پس فردا یه مریض شدیم هیچی نمیمونه واسمون

عزيزم تو روایت داریم که امام معصوم قسم خورده که وقتی خمس رو پرداخت کنی ۵برابرش بر میگرده به مالت (البته من مضمونش رو گفتم عین روایت رو یادم نیست)،واین رو خودم دیدم و درک کردم

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   

زنگ بزن دفتر مرجعت راهنمایی میکنن .

معمولا ( خودت زنگ بزن ولی) میگن پولی که اگر ازش برداری به این زودی ها نتونی جایگزین کنی مثل پول خرید خونه و وسایل ضروری ، تا زمانی که اون نیاز برطرف نشده خمس نداره

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
ما هم کمک میکنیم، خیلی هم زیاد، ولی میگه خمس به ما واجب نیست ! ولی به نظر من به همه واجبه

خمس اگر پولی بمونه تا سال مالیتون تعلق میگیره البته به بنشن و مواد غذایی هم تعلق میگیره فکر کنم.کلا هرچی ذخیره دارین.در ضمن پس انداز به عنوان طلا که در قالب سکه باشه در صورتی که هبه از شوهر نباشه اونم خمس داره.هیلی جزییات داره بخوای بری سراغش.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹