2777
2789
عنوان

کیا خمس میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 4259 بازدید | 37 پست
پولی که تو حسابمونه چی ،اخه اگه بدیم فردا پس فردا یه مریض شدیم هیچی نمیمونه واسمون

حتما هم این نیست این پنج برابر پول باشه مثلا اگر قراره برا آدم اتفاقی بیفته و یه پول زیادی خرج بشه اون اتفاق دیگه نمی افته

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم تو روایت داریم که امام معصوم قسم خورده که وقتی خمس رو پرداخت کنی ۵برابرش بر میگرده به مالت (ال ...

دقیقا .

و اگر همه ی ماها به وظایف مالیمون مثل خخمسو زکات عمل کنیم واقعا هیچ فقیری نمی مونه

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
حالا من چیکار کنم شوهرم راضی شه ؟ بخدا دارم دق میکنم

شما با مرجع تقلیدت صحبت کن به نظرم اگر همسرت قبول نمیکنه چیزی بر گردن شما نیست 

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
نمیاد 😭😭😭 مشکلم اینه

عزیزم دین شوهرت هست اگر قبول نمیکنه زنگ بزن از مراجعت بپرس ببین چکار کنی.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
ما هم کمک میکنیم، خیلی هم زیاد، ولی میگه خمس به ما واجب نیست ! ولی به نظر من به همه واجبه

اگه مالی دارین که یکسال بدون استفاده باقی بمونه خمس بهش واجبه 

دلیلشم دلیل اقتصادیه 

اینکه پول تو جامعه راکد بمونه باعث رکود اقتصادی میشه .اینجوری مردمو اسلام تشویق کرده که چرخ اقتصادو بچرخوننو پول انباشته نکنن بلکه باهاش کار کنن و سود اوری داشته باشه

واقعا بعضیا دلیل خمسو هنوز نمیدونن و با کمک به نیازمند و زکات مقایسه میکنن؟عجیبه از بانوهای تحصیل کرده کمک به نیازمند زکاته ولی خمس داستانش کلا فرق داره

منظور خوراکیه یا هر چیزی مثل طلا

هر چیز بلااستفاده.مثلا طلایی که استفاده میکنی خمس نداره.ولی طلایی که یه سال گذاشتی تو گاو صندوق و اصلا بودو نبودش فرق نداره خمس داره

گلم خمس اون چیزی که ما فکر میکنیم نیس

مثلا وقتی میری واسه اولین بار خمس بدی مثلا ازت میپرسه خونه ات رو خرد خرد ساختی یا یه جا؟؟خب چند طبقه اس؟؟

تو میگی خرد خرد مثلا 5 6 سال طول کشید میگه خب خمس نداره

یا میگی خونم 3 طبقه اس یه جا ساختم میگه خب یه طبقه اش که خودت نشستی،یه طبقه اش رو هم مثلا گداشتی واسه پسرت اون طبقه دیگه بهش خمس میرسه

بعدشم خمس اینا رو که یه بار بدی دیگه بهشون خمس تعلق نمیگیره

سال بعد که میری اون کسی که رفتی پیشش لیست اموالت رو از پارسال داره اگه ببین زیادتر شده حساب کتاب میکنه اگه ببین نه چیزی ذخیره نکردی میگه خمس تعلق نمیگیره امسال

تو این چیزا اصلا سخت نمیگیرن و حسابی بعدش زندگیت برکت میکنه انقدر زندگیت رونق میگیره که نگو

خدا رو شکر ما تاثیرش رو تو زندگیمون دیدیم

از امروز منم رژیمم 😊😊😊وزن شروع 66 و 700 گرم