2789

لای پلو

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه به بوش حساسی یه ربع قبل پخت تو سرکه سفید بخوابون.‌

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

من سوخاری خیلی دوست دارم 

گزینه بعدیم قلیه میگو هست

گزینه بعدی دوپیازه میگو و در آخر میگو پلو.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

میگو با پیاز سرخ کنی و ادویه و زرد چوبه و نمک و فلفل. دیگه بو نمیده .. یا ماهی رو برای سرخ کردن  نمک بزنید سعد از نیم ساعت بشورید  آرد و زرد چوبه و فلفل سیاه کمی مخلوط کنید . بپاشید قشنگ روی ماهی سرخ کنید 

قربان وفای سگ ♥️

پیاز خورد کن سرخ کن بعد یکم گشنیز شوید بریز با دوحبه سیر و ادویه و فلفل و ی کوچولو دارچین تفت بده بعدش بزار لای برنج😋😋😋

نووووش جاااان 

پلوی جنوبی اصلا بو هم‌نمیده خیلی هم خوشمزه

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله

برای میگو پلو حتما پیاز و سیر تفت بده و سبزی گشنیز. بعدم لابلای پلو. ادویه هم که هر چی داری بزن. تمبر هندی هم دیدم میزنن من دوست ندارم

سیب زمینی جداسرخ کن،میگوهام هم بزار جدا یکم جوش بخوره بعدش پیاز رنده کن طلایی شدمیگوها رواضافه کن بدون آب بعدش ادویه،فلفل،زردچوبه..کمی تفت بده اخرش هم رب گوجه اضافه کن،من جنوبیم بهش میگیم دوپیازه میگوخوشمزه هس

ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ..!