2789
خورشت میگو؟  تازه شنیدم من فقط مپزم سرخ میکنم میریزم تو برنج

خورشتشم خوشمزست😋😋

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من خودم همیشه،نیم تا یکساعت میگو رو تو زردچوبه نمک،پیاز رنده شده و آبلیمو زیاد میزارم میمونه،بعد تو یک ظرف دیگه آب رو جوش میارم،میگوها را میریزم تو آب در حال جوش دو سه دقیقه قشنگ بپزن، ولی زیاد نه، بعد تو صافی صافش میکنم،تو یک ماهیتابه که قبلا پیاز داغ حاضر کردم با انواع ادویه و یک قاشق سرخالی رب وکمی شوید، سرخ می کنم، بهش هم سیب زمینی نگینی که قبلا سرخ کردم هم اضافه می کنم، خیلی خوشمزه میشه.

قلیه میگو منظورشه،تازه لای برنج خوب نیست زیاد شوید پلو میگو عمرا بو نمیده

ما خورشتشم درست میکنیم

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله
خورشت میگو هم هست .. خورشت قرمز 

مطمئنی؟خوشم نمیاد چون احساس میکنم بو میده،قلیه و سبزی پلو میگو چون سبزی دارن دیگه میگو بو نمیده،حتی دوپیازه بارب وگوجه دوست ندارم

دنیام دخترم
ماهی رو چه جوری درست می کنید شما که بو نده؟ 

بعضی از ماهی های بدون تیغ رو توابلیمو میخوابونیم،موقعه سرخ کردن هم زردچوبه میزنیم وادویه ماهی بوش خوبه رنگش قرمزهست

ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ..!  
من آبادان هستم تا حالا خورشتشو نخوردم ونمیخورم    

ما ماهشهریم منن اولین بار پیش مادر شوهرم خوردم اول برام عجیب بود ولی وقتی خوردم خیلی خوشمزه بود

ما ماهشهریم منن اولین بار پیش مادر شوهرم خوردم اول برام عجیب بود ولی وقتی خوردم خیلی خوشمزه بود

خواهر شوهرم هم ماهشهر ازدواج کرده تا حالا ندیدم این غذا رو بخورن،در هرصورت اگه دوست داری نوش جان

دنیام دخترم
قلیه خوشمزست ولی خورشت    ،بخدا نمیشه هر غذایی روبا هرچی بپزی بعضی چیزا واسه خورشت خوب نیس ...

خوب میگو رو با پیاز که تفت داد بعد گوجه رنده شده ریخت با رب گوجه و اب ریخت و گذاشت جا بیفته خیلی خوشمزه بود