سلام بچه ها میشه راهنماییم کنید ،من تو ی دفتر مشاور کار می کنم ی خانم هم حالت منشی داره اونجا همش قران به دست میگیره و بیکار شدنی توسل میخوند ایشون با شوهرش به حالت قهر پاشده اومده شهرستان و همش بهم میگفت که شوهرم بهم خیانت کرده بود تو خونه خودم گرفتمش شوهرشم نظامیه و دوست ریس شرکت؛جز خانمایی که با همه مردا لاس میزنه و باهمه میخنده شوخی های بد داره؛ دیروز ریس شرکت رفت طبقه بالا بلافاصله این خانمم رفت پشت بندش ،داخل دفتر همکارای مرد خیلی زیادی اومدن منم تنها بودم سیستمم رو برداشتمبرم بالا در و زدم برم داخل باور نمیکنید چی دیدم ریس شرکتمون رو زمین که خوابیده بود ی هویی پرید اونطرف هر دو دست و پاشون گم کردن برگشتم دیدم کل دگمه های مانتو خانمه بازه و عین بید میلرزید ریس شرکت به بهانه کلید ماشین من و فرستاد پایین اومدم دیدم دگمه هاش و بسته نشسته بچه ها کمکم کنید حالا من چیکار کنم به نطرتون به همکارای دیگه بگم مواظب خودتون باشید این زن بدکارست؟ میدیم روزای جمعه هم میامد دفترنگو ....زن ربس شرکت ی خانم محترم پزشک هستش؛خودمم دیگه امنیت جانی ندارم میخوام از شرکت دربیام به نطرتون چکار کنم به همکارام بگم؟؟؟؟
من هیچ وقت به بنده خدا نمیگم زشت چون خدا خواسته و خلقش کرده؛این رفتار ادمان که قیافشون کریح میکنن واقعا سیمای بدی داره تو نگاهش همه چیز هست؛شوهر اولشم میگفت بعد سه ماه ازدواج ی دختر برداشت و فرار گرد من غیابی طلاق گرفتم و این همشوهر دومشه که اصلا اونجور ادمی که میگفت نبود به ظاهر ولی میگفت که بهم خیانت میکنه الله و اعلم همه چیز برام تاریکه ولی دلم به زن ریس شرکت میسوزه ادم چقدر میتونه پست باشه اخه زندگی یکی دیگه رو بهم بریزه
به کسی نگو اصلن به روت نیار و در این بیکاری ها بچسب به کارت و از هردوشون هم دورباش
دیگه نمیتونم باهاشون چشم تو چشم بشم و سلام بدم؛حتی چندشم میشه با خانم دست بدم خیلی راحت بگم و اینکه دیروز یکی از همکارای مرد سن بالا که مطلقه هم هست ،تو شرکت به این خانم گفته بود از من خوشش اومده و میخواد از من خواستگاری کنه که من از برجکش زدم و یکی از بچه ها رفت به ریس شرکت گفت اونم ناهار ی جلسه سوری تشکیل داد و تو اون جلسه به طرف گفت تو شرکت من بحثای حاشیه ای نشه که ی ساعت بعدش من تو اون وضعیت دیدمشون
به نظرم هرانکه دوست داری و به صلاحته انجام بده ولی باورکن منکه پسرم و بارها شده چنین صحنه هایی رو دیدم ولی به روم نیاوردم البته نه در محل کارم ولی نباید زیاد حساس باشی خواهرم
به نظرم هرانکه دوست داری و به صلاحته انجام بده ولی باورکن منکه پسرم و بارها شده چنین صحنه هایی رو دی ...
محل کار جای اینکارا نیست برادر من،من برلی زندگی که داره متلاشی میشه ناراحتم اون بچه ببخسید این و میگم ولی مردا اگه خودشون و کنترل کنن زنا به خودشون اجازه هر کاری و نمیدن درسته این خانم رفتارش با همه زشته ولی اکثریت چراغ سبز از طرف مرداست