2777
2789
عنوان

دفتر کار😣😣

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 67 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این رشتا خوب دلبری بلد هستن 

من هیچ وقت به بنده خدا نمیگم زشت چون خدا خواسته و خلقش کرده؛این رفتار ادمان که قیافشون کریح میکنن واقعا سیمای بدی داره تو نگاهش همه چیز هست؛شوهر اولشم میگفت بعد سه ماه ازدواج ی دختر برداشت و فرار گرد من غیابی طلاق گرفتم و این هم‌شوهر دومشه که اصلا اونجور ادمی که میگفت نبود به ظاهر ولی میگفت که بهم خیانت میکنه الله و اعلم همه چیز برام تاریکه ولی دلم به زن ریس شرکت میسوزه ادم چقدر میتونه پست باشه اخه زندگی یکی دیگه رو بهم بریزه

"و تو در پناه خدایی و او هیچ وقت دیر نمیکند"
حقوقت چقدره  اگه کمه در بیا از اونجا نمی ارزه واقعا خودت مجردی یا متاهل

من مجردم؛ اونجا و روی ی پروژه سرمایه گذاری کردیم تازه اون پروژه رو هم گرفتیم

به کسی نگو اصلن به روت نیار و در این بیکاری ها بچسب به کارت و از هردوشون هم دورباش

دیگه نمیتونم باهاشون چشم تو چشم بشم و سلام بدم؛حتی چندشم میشه با خانم دست بدم خیلی راحت بگم  و اینکه دیروز یکی از همکارای مرد سن بالا که مطلقه هم هست ،تو شرکت به این خانم گفته بود از من خوشش اومده و میخواد  از من خواستگاری کنه که من از برجکش زدم و یکی از بچه ها رفت به ریس شرکت گفت اونم ناهار ی جلسه سوری تشکیل داد و تو اون جلسه به طرف گفت تو شرکت من بحثای حاشیه ای نشه که ی ساعت بعدش من تو اون وضعیت دیدمشون

بله نه من پروژه ای کار میکنم اوکیه حقوقم

به نظرم هرانکه دوست داری و به صلاحته انجام بده ولی باورکن منکه پسرم و بارها شده چنین صحنه هایی رو دیدم ولی به روم نیاوردم البته نه در محل کارم ولی نباید زیاد حساس باشی خواهرم

به نظرم هرانکه دوست داری و به صلاحته انجام بده ولی باورکن منکه پسرم و بارها شده چنین صحنه هایی رو دی ...

محل کار جای اینکارا نیست برادر من،من برلی زندگی که داره متلاشی میشه ناراحتم اون بچه ببخسید این و میگم ولی مردا اگه خودشون و کنترل کنن زنا به خودشون اجازه هر کاری و نمیدن درسته این خانم رفتارش با همه زشته ولی اکثریت چراغ سبز از طرف مرداست