2777
2789
عنوان

ولنتاینو ...

275 بازدید | 33 پست

ول کنین دیگه بابا 

ولنتاین ولنتاین 

خوبه تا دیروز همه تاپیک نداری و گرفتاری و محتاجیه نون شب میزدیم

یه گل ۵تومنیو امشب و فردا باید ۱۵ تومن بخریم

شاید یکی شوهرش نداشته باشه بعد بیاد تاپیک کادو شمارو ببینه دعواش شه با شوهرش

یا نداشته باشه بخره واسه شوهرش

رسمو رسومات روز زن و مادرو تولد و عید خودمون کم باعث احتلاف شده و میشه که ولنتاین هم اضافه کردین بهش؟

هرکی میگیره کادو و میده مبارکتون باشه

ولی یجوری تاپیک نزنین باعث دعوا تو خونه کسی بشین این دو شب رو ...

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خنده دار بود.... مگه کسی بچه است بخاطر گل یا شکلات قهر کنه با شوهرش؟ یکی داره یکی نداره  ...

بله همونطور که عیدی گرفتن روز زن روز تولد مهمه اینم مهم میشه کم کم با خودشون فکر میکنن حتما من واسه شوهرم بی ارزشم امروز روز عشقه حتما عاشقم نیس 

خیلس عجیبه چنین افکاری؟

همه مثل شما عاقل نیستن و همه چیو جوک نمیدونن

شب ولنتاین به فکرفقراباشین بجای خریدخرس پولش وبدین فقرفقط ماه محرم به فکرفقرانباشین

عزیزم درسته ادم باید به فکر فقرا باشه اما اینم یه خوشیه خودش توی این وضعیت نابه سامان اقتصادی مردم ما میزان شادیشون نسبت به بقیه کشورا خیلی کمه

مگه کسی هست با عشقشم بتونه بد شه از اینهمه علاقه رد شه !!!!! عاشق این اهنگم 😍😍

تکبیییییییر 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

شوهر من که از خرس و ولن و این جینگولک بازیا خوشش نمیاد فقط یه تولد من کادو میخره اونم نه کادوی گرون یه گل یه ددر اینا واقعا خوشحالم میکنه

گاهی گمان نمیکنی وخوب میشود...گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود....
بله همونطور که عیدی گرفتن روز زن روز تولد مهمه اینم مهم میشه کم کم با خودشون فکر میکنن حتما من واسه ...

والا منم هرسال برام از این چیزا می خریدن و..... 

ولی امسال میدونم نامزدم نداره، قبلا گف ندارم حتی شاخه گل هم بخرم برات، نه قهر کردم نه چیزی، پول یه وقت هس یه وقت نیس، کلا نباید قیاس کرد

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗
عزیزم درسته ادم باید به فکر فقرا باشه اما اینم یه خوشیه خودش توی این وضعیت نابه سامان اقتصادی مردم م ...

بله خوشیه منم کاملا موافق هرجور جشنی هستم ولی گرونیه شاید یه شوهر نداشته باشه بخره 

خودمون میگیم اوضاع نابسامان شاید همه نتونن این باعث قیاص میشه

لااقل جاار نزنیم 

والا منم هرسال برام از این چیزا می خریدن و.....  ولی امسال میدونم نامزدم نداره، قبلا گف ندارم ...

متاستفانه خیلیا این فکرو نمیکنن کم تاپیک نمیزنن راجع به اینچیزا که شوهرم نخرید نکرد بی توجهه

زندگیا همینطور اختلاف داره 

شما نامزدی 

یه کسی که ازدواج کرده رفته سر خونه زندگیش اینقدر مشکلات و دعوا دارن که همین مساعل حساسشون میکنه میشه کبریته زیر باروت

متاستفانه خیلیا این فکرو نمیکنن کم تاپیک نمیزنن راجع به اینچیزا که شوهرم نخرید نکرد بی توجهه زندگیا ...

اره درسته، من تجربه زندگی مشترک ندارم 

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗