2777
2789
عنوان

ولنتاینو ...

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 33 پست
بله همونطور که عیدی گرفتن روز زن روز تولد مهمه اینم مهم میشه کم کم با خودشون فکر میکنن حتما من واسه ...

خب اشتباه میکنن عزیزم

با یه تبریک و یه بوسه و یه آغوش گرم و طولانی هم میشه به یاد هم بود

🧚‍♀️
بله خوشیه منم کاملا موافق هرجور جشنی هستم ولی گرونیه شاید یه شوهر نداشته باشه بخره  خودمون میگ ...

اره جار زدنو موافقم ولی درکل اگه یکی نداره هم اینا رو ببینه واسش ثواب ثبت میشه اینو از معلم دبیرستانمون شنیدم

مگه کسی هست با عشقشم بتونه بد شه از اینهمه علاقه رد شه !!!!! عاشق این اهنگم 😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا داشتم افسردگی میگرفتم بسکه تاپیک ولن بود چون شوهرم هییییچی نمیخره 😐😓😭

نه افسردگی چرا باور کن کادو نشونه عشق نیس 

نخریدنش نشونه بی اهمیتی تو نیس 

امروز تو تل خوندم ولن توی ایران روز کادوس نه روز عشق 

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

حالا چرا اعصاب نداری😂😂

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...

حالا خوبه همه چیزا هم ارزون و الکین وگرنه دیگه چقدر تاپیک میزدن !!! میترکوندن

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
خب اشتباه میکنن عزیزم با یه تبریک و یه بوسه و یه آغوش کرم و طولانی هم میشه به یاد هم بود

اینو خیلیا شاید درک نکنن 

همه‌به این درک نرسیدن که کادو نشون عشق 

و ندادنش نشونه نبود عشق نیس 

کمه تایپک های اینجوری ؟

اره جار زدنو موافقم ولی درکل اگه یکی نداره هم اینا رو ببینه واسش ثواب ثبت میشه اینو از معلم دبیرستان ...

وا بیچاره ها پولدارا را ببینن ثواب میکنن؟!!!!!!!!  

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
 وا بیچاره ها پولدارا را ببینن ثواب میکنن؟!!!!!!!!    

نه وقتی تو دلشون حسرت میخورن که کاش ما هم داشتیم ثواب میبرن نمیدونم معلممون میگفت

مگه کسی هست با عشقشم بتونه بد شه از اینهمه علاقه رد شه !!!!! عاشق این اهنگم 😍😍
اینو خیلیا شاید درک نکنن  همه‌به این درک نرسیدن که کادو نشون عشق  و ندادنش نشونه نبود عش ...

دیگه اون به درکشون بستگی داره و اینکه طرف مقابل قبل از این چقدر این اطمینان رو در قلبش ایجاد کرده که عاشقه و حالا با یه کادو دادن ندادن یا گرون و ارزونیش دلش نشکنه

🧚‍♀️
حالا خوبه همه چیزا هم ارزون و الکین وگرنه دیگه چقدر تاپیک میزدن !!! میترکوندن    

کجا‌ ارزونن نمیشناسی سودجویی های ما ایرانیارو 

شاخ گل ۵تومنی شده ۱۵ تومن امشب

گل فروشیا همه چیو دوبل کردن

عطر ورساچ ۴۶۰ تومن بود شده ۵۲۰ تومن خودم امروز قیمت کردم در حالی که هفته پیش دوستم واسه شوهرش خرید ۴۶۰

پس اینایی که تو تاپیک ولنتاین پست می زارن همش منم....

هرکی یه عقیده داره من گفتم شوهرم نگرفت این دلیل بر قهر نیست کسی که این چیزا باعث قهر میشه پس بزار بشه ..

دیگه یاد گرفتیم تو این گرونی بهونه کادو نگیریم و قهر کنیم

باشد که غم خجل شود از صبر ما...

والا تو هم جز بدبختی و خاک برسر ی تایپیک بلد نیستی. 

اگه قراره تو خونه کسی واسه دوتا گل و عروسک دعوا بشه بذار بشه اون زندگی دیگه زندگی نیست .

دلشون میخواد به شما ربطی نداره

حسود کی بودی تو

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 
کجا‌ ارزونن نمیشناسی سودجویی های ما ایرانیارو  شاخ گل ۵تومنی شده ۱۵ تومن امشب گل فروشیا همه چ ...

اینو که درست میگی ولی اوضاع بهم ریخته ایران خیلی ربطی به ولنتاین نداره در حالت عادی هم شب بخوابی صب پاشی همه گرون شده ولی خوب سودجو هم همیشه هست!!!!

پس اینایی که تو تاپیک ولنتاین پست می زارن همش منم.... هرکی یه عقیده داره من گفتم شوهرم نگرفت این دل ...

تاپیکشو گم کردم 

یه خانمه زنگ زده شوهرش دعوا که اصلا یادت هست امروز ولنتاینه ؟!؟!!

کم نیستن که ناراحت شدن و میشن امشب 

منم نگفتم ولنتاین اشتباس منم دوس دارم یجور شادیه یه بهانه س واسه شادی و بیشتر عشق دادن بهم

ولی جااار زدن نداره که واااای واسم کیک گرفت واااای سوپرایزم کرد واااای اینو بهم گفت 

والا تو هم جز بدبختی و خاک برسر ی تایپیک بلد نیستی.  اگه قراره تو خونه کسی واسه دوتا گل و عروس ...

واقعا وقتی شعور درست حرف زدن نداریم زود نیس واسه معتقد بودن به اینجور مراسم؟

من تاپیک خاک برسری زدم ؟ میشه نشونم بدی ؟

اگه بر حسب دخالته پس تاپیک های من چه خوب چه بد به شما هیچ ربطی نداره 

واستم گزارش زدم بفهمی چجوری صحبت کنی

درد و دل من برای مشکلات زندگیم اسمش بدبختی نیس

خوشبحال شما که خوشبخت عالمی