2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در مورد معیارهاش بپرس برای انتخاب همسر....ببین اصلا معیار داشته یا مامانش تو رو پسند کرده! 

بپرس همسر خانه دار دوست داره یا شاغل؟

در مورد تفریحاتش بپرس ببین با دوستاش میگرده یا با اقوام؟ اهل کوه و پیک نیک هست یا مسافرت یا قهوه خونه و قلیون و...؟

اینکه کجا قراره زندگی کنه؟ منزل اجاره کنه یا خونه خریده یا خونه سازمانی میدن بهش؟ قراره مستقل باشه یا تو ساختمان مادرش؟

چنتا خواهر برادر داره؟متاهل یا مجرد؟

اصالتا کجایی هستن؟ چه رسم و رسوماتی دارن که لازم باشه گفته بشه؟

سابقه ازدواج یا نامزدی یا صیغه داشته؟ (در مورد دوست دختر نپرس)

چه بیماری هایی تو اقوام درجه یک دارن؟ (مثلا صرع، رماتیسم، ام اس، سرطان، دیابت نوع یک...)

مقطع و رشته تحصیلیش رو بپرس؟ اینکه میخواد ادامه تحصیل بده یا نه؟

قصد مهاجرت و جا به جایی به شهر دیگه یا کشور دیگه رو داره یا تو همون شهری که هست میمونه؟

شرایط کارش چی هست؟ استخدام رسمی؟ قراردادی؟ خویش فرما؟ شریکه با کسی یا خودش مستقل کار میکنه؟

بیمه داره ؟

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
جدا نشنیده بودی😐😐😐😐ببین من سنم پایینه تاحالا با خواستگار صحبت نکردم.ولی میگن باید صحبت شه .تو ی ...

فک نکنم تو واقعیت همچین چیزی باشه.

از امشب همه انرژی های مثبت به سمت من و زندگیم روانه میشوند.خوشبختی و آرامش به سوی من میان😄😁

ببین من نمدووم خانوتدتون چ مدلیه

ولی ی خانم دکتری ی کتابی درباره ازدگاج داره توش میگه جلسه اول و دوم خیلی نرید سر سوالای عجیب غریب

نپرسید دوس داری خانمت چطوری باشه یا مثلا نگید دوس ندارم همسرم فلان طور باشه

میگف ی گفتگوی ساده داشته باشسد و ب رفتار ایشون دقت کنید ببینید میپسندید یا نه و البته اجازه بدید اون تصنیم بگیره شمارو میپسنده یا نه. 

و بصورت ی گفتگوی ازاد باشه. بعد دوجلسه ک مطمن شدید از نظر رفتار و چهره باهاش مشکل ندارید برید سر سوالای مهم زندگی بدون رودرواسی خمه را بپرسید

البته این نظرات ایشونه و خیلی از خانوادها اگ کار ب جلسه سوم بکشه. دیگ قطعی میدونن و دخترخانوم توی فشار قرار نیگیره

بتظر من بهش بگو هرچی فک میکنید لازمه من بدونم خودتون بگید؟ 

بعد خودشو اینجوری معرفی میکنه

بعد درمورد حجاب ازش بپرس

همینارو خوتم جواب بده

و تمام. 

امیدوارم خوشبخت بشی. برا منم دعا کن

برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟