2777
2789
عنوان

تشخیص جنسیت

197 بازدید | 19 پست

سلام من 17 هفتمه و هفته دیگه وقت سنو دارم خیلی دوست دارم قبلش نظر شما رو درباره ی جنسیت بچم بدونم تا بفهمم چه چیزایی درست در میاد....تاریخ تولدم 21 بهمن 78 هستش ماه اقدامم شهریور و علاقه خیلی خیلی زیادی به چیزای شور و ترش پیدا کردم یکسره ترشک و نارنج و چیزای ترش میخورم شیرینی جاتم برام فرق نداره باشه میخورم نباشه هم نه ...حالت تهوع فقط و فقط وقتی دارم که گشنم میشه ینی وقتی گشنم میشه سریع باید چیزی بخورم اگه نخورم و گشنه بمونم بعدش دیگه هر چی بخورم بالا میارم ولی اگه همیشه سیر باشم اصلا حالت تهوع نمیگیرم به میوه ها هم علاقه مند شدم نوع جهت گیری جفت هم قدامی و مارژینال بوده با تشکر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا ۱۷ هفته نمیگن جنسیتو عجبا عمه ی من تو دوازده هفته دیگه کامل میگه بچه چیه مال خود منو تو ۱۱ هفته ...

عمت سونوگرافه

خداجونم خودت غافلگیرم کردی بهم نی نی دادی خودتم برام سالم نگهش دار.      امین
لطفا نظراتتون رو بدین هفته دیگه یکشنبه میام میگم بچم چی بوده 😍

والا هرکی یه چیز میگه هیچی مثل انومالی دقیق نیست

خداجونم خودت غافلگیرم کردی بهم نی نی دادی خودتم برام سالم نگهش دار.      امین
تا ۱۷ هفته نمیگن جنسیتو عجبا عمه ی من تو دوازده هفته دیگه کامل میگه بچه چیه مال خود منو تو ۱۱ هفته ...

نه من 13 هفته رفتم گفتن کوچیکه بهم نگفتن جنسیتو الان غربالگری دومم و میخوام برم ...