همون قطره نیستاتین رو هر ۸ ساعت به دهنش و هر چیزی که دهن میزنه از اسباب بازی گرفته تا شیشه و سینه مادر بزنید سر دو سه روز خوب میشه ان شاءالله ولی تا یک هفته که دورش کامل بشه قطعش نکنید
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
گلم این دارو ی سری مواد سمی خطرناک داره که اصلا طب نوین اونو توصیه نمیکنه
جدی ؟
بخدا نمیدونستم فقط میدیدم استفاده میکنن
خوب شد ک گفتی
ممنون بابت اطلاعات مفیدت
پس استارتر جان اون دارو آبیه ک من گفتم رو استفاده نکن عزیزم
ان شاالله ک نی نی خوب میشه
نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
سلام ببین منم پسرم حدود یه ماه درگیر بود همش نیستاتین میدادم بهش و به نوک سینه میزدم و وسایلش رو میجوشوندم تا اینکه مرکز بهداشت گفت ربطی نداره به اینا اگر خودم عفونت نهفته داشته باشم و بعد از دستشویی تمیییییز دستام رو نشورم اونم میگیره بصورت برفک بعد دکتر بهم کپسول فلوکونازول داد برا پسرم 50و برای خودم15ردز یکی خودم بخورم و پسرم هم کپسول رو توی شیرم حل کنم بدمش روزی یه باز و الحمدلله خوب شد حالا شما هم با پزشک مشورت کن ببین نظرش چیه
💥 باشدکه خدا همه ی انشاالله هایمان را به الحمدلله تبدیل کند......لطفا برای شفای بیماریم یه صلوات بفرست.