2777
2789
عنوان

برفک دهان بچم 5 ماهه خوب نشده

7711 بازدید | 20 پست

هیچ کس نمیدونه به غیر نیستاتین

کلیتریمازول

فلوس

اسفرزه

ترنجبین

......

چه راهکار دیگه ای وجود داره؟

کسی تجربه داره بچش با یه دارویی واقعا خوب شده باشه؟

دختر من تا 3 ماه داشت  خود به خود خوب شد با هیچ دارویی خوب نمیشد فقط بهداشت رو خیلی  رعایت کنه قبل شیر نوک  سینتو بخور دست تمییز بزن به بچه   

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

دارویی هست ما بهش میگیم داروی ابی نمیدونم اسمش چیه از عطاری ها بپرس 

زود خوب میکنه

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بچه من برفک گرفت نیستاتین دادم ی هفته خوب شد باز هفته بعدش شرو شد باز نیستاتین دادم .. باید قبل هر بار شیردهی نوک سینهاتو بشوری و اگه پستونک میخوره بجوشونیش .. خوب میشه دیگه

من یبار دراین مورد تاپیک زدم

دختر منم دوسه ماهگرفتارش بود

همه چیو امتحان کردم وانواع متخصصا رو رفتم آخر سر ی متخصص طب سنتی بهم گفت جوشانده بابونه وسماق رو روزی دوبار هربار ب اندازه دوقاشق مرباخوری با پنبه یا گوش پاک کن بزن ب تمام سطح دهنش 

ده روز این کاروکردم کااامل ریشه کن شد

ببین خوب بجوشون ک آبه غلیظ باشه

گرمسلمان گرمسیحی گریهود،،،آدمی باشید،مذهب هرچه بود
دختر من تا 3 ماه داشت  خود به خود خوب شد با هیچ دارویی خوب نمیشد فقط بهداشت رو خیلی  رعایت ...

نوک سینمو بخورم؟ یا بشورم؟

آخه چندوقت اینکارو کردم خوب نشد ولش کردم

شما بچت شیشه هم میخورد؟

دارویی هست ما بهش میگیم داروی ابی نمیدونم اسمش چیه از عطاری ها بپرس  زود خوب میکنه

گلم این دارو ی سری مواد سمی خطرناک داره که اصلا طب نوین اونو توصیه نمیکنه

نوک سینمو بخورم؟ یا بشورم؟ آخه چندوقت اینکارو کردم خوب نشد ولش کردم شما بچت شیشه هم میخورد؟

قطره کلوتریمازول رو روزی سه بار بعد از شیردهی بزن به سینه ات

من یبار دراین مورد تاپیک زدم دختر منم دوسه ماهگرفتارش بود همه چیو امتحان کردم وانواع متخصصا رو رفت ...

وای

کاش بشه

خسته شدم از بس نق میزنه. زبونش میخواره هی میماله به لثه هاش که آروم شه

نوک سینمو بخورم؟ یا بشورم؟ آخه چندوقت اینکارو کردم خوب نشد ولش کردم شما بچت شیشه هم میخورد؟

بشور عزیزم😆اوایل میخورد که دکتر گفت از پستونکه   دیگه بهش ندادم

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
من یبار دراین مورد تاپیک زدم دختر منم دوسه ماهگرفتارش بود همه چیو امتحان کردم وانواع متخصصا رو رفت ...

ببخشید 2 قاشق مرباخوری بزنم به دهنش؟

برای درست کردن جوشوندش چقدر از هرکدوم بردارم؟

وای کاش بشه خسته شدم از بس نق میزنه. زبونش میخواره هی میماله به لثه هاش که آروم شه

منم خیلی ناامید بودم

دقیقا دخترمنم همینطور بود

این دارورو هم باناامیدی استفاده میکردم

الان دوسه هفته ای میشه ازش هیچاثری نیست

ببخشید 2 قاشق مرباخوری بزنم به دهنش؟ برای درست کردن جوشوندش چقدر از هرکدوم بردارم؟

آره من باگوش پاک کن میزدم

بابونه رو من ی قاشق غذاخوری وسماق ی قاشق مرباخوری میریختم

روزی یبار میجوشوندم میریختم تو ظرف دردار واسه ی روزش میجوشوندم که غلیظ باشه شاید درحد ده تا قاشق