2777
2789
عنوان

چرا پریود نمیاد

276 بازدید | 22 پست

من بیست و چهارم ماه پیش کلومیفن خوردم تا پنج روز

روز سوم پریودم بود.یعنی 22پریود شدم قبلش هم اگه بینی داشتم

حالا الان بیست و چهارم شده هنوز پریود نیومده.چرا؟درد پریودی دارم 

یه صلوات مهمونم کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قبلا پریودت منظم بود؟

قبلا منظم نبود با قرص مدروفم منظم شد

دکتر برا باردار شدنم به مدت ۳ماه امپول hcg و قرص کلومیفن داد ولی باردار نشدم 

این ماه بدون هیچ دارویی نزدیکی داشتم که هم پری عقب افتاده و درد پری میره و میاد و سینه تا زیر بغلم درد میکنه 

قبلا منظم نبود با قرص مدروفم منظم شد دکتر برا باردار شدنم به مدت ۳ماه امپول hcg و قرص کلومیفن داد و ...

شاید داری پریود میشی

اگه چندروز دیگه نشدی دوباره بی بی چک بزن

ان شاءالله نی نی داری

من که درد پریودی دارم حسم میگه دارم پریود میشم.ولی الکی دلمو میخوام خوش کنم.واسه همین بی بی چک نزدم که نخوره توی دوقم

یه صلوات مهمونم کنید

استاتر چندم امپول زدی برا ازاد سازی ؟

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
آمپول نزدم فقط کلومیفن خوردم

🤔🤔🤔🤔

حالا یه بیبی چک بزن

هر چند به بیبی چکا هم اعتمادی نیست😣😣😣

ماله من سه مارک هاله داشت و پریود شدم

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊