سلام دوستان ازتون راهنمایی میخواستم.اگه شوهر یا برادرتون یواشکی سیگار بکشه و شما بفهمید چجوری بهش میگید ک هم بزاره کنار این کار رو هم ناراحت نشه؟با چ لحنی بهش میگید
فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.
خب چیکارکنم.داره ب کارش ادامه میده فکر میکنه من نمیفهمم
چیکار کنم ک اگ همسرته غیر مستقیم همش بگو انقد خوشجالم تو سیگاری نیستی چون برای بچمون ضرر داره و نمیدونم اقتخار میکنه بچم ک باباش سالمه و نمیدونم خانوم فلانی شوهرش سیگار میکشه میگ حالم بهم میخوره این میاد خونه بگو من جلوی خانومه نتونستم بگم روم نشد منم از مردی ک سیگار بکشه متنفرم و کلا غیر مستقیم
امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
تو جمع دوستای شوهرم یه بار بودیم مردا داشتن سیگار میکشیدن زن یکی از اونام رفت نشست پیششون هی پشت هم سیگار میکشید بعد دیدم که همه ی آقایون اون جمع پشت سرش میگفت چه زن بی شخصیتی بود که سیگار میکشید !
اونام احتمالا اشک تو چشماشون حلقه میزنه و میگن چشم عزیزم ! شوهر من سیگار میکشه جالبه بدونی همه کسای ...
حیفه واقعن
ان شاالله ک ب زودی ترک کنه
نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌