2777
2789
عنوان

سیگارکشیدن

331 بازدید | 28 پست

سلام دوستان ازتون راهنمایی میخواستم.اگه شوهر یا برادرتون یواشکی سیگار بکشه و شما بفهمید چجوری بهش میگید ک هم بزاره کنار این کار رو هم ناراحت نشه؟با چ لحنی بهش میگید 

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش نگو ک علنی نشه

خب چیکارکنم.داره ب کارش ادامه میده فکر میکنه من نمیفهمم

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  

من دبیرستان بودم فهمیدم داداشم سیگار میکشه بهش گفتم یا الان اون کوله پشتی که دوس دارمو میخری یا به مامان میگم و اونم خرید و منم بعد از دریافت کیف باز به مامان گفتم !!!

من ک همسرم یک سال نیمه از همه ترفند و.. استفاده کردم اصلااا 

با اینکه کم میکشه نهایتتتت اعصابش داغون باشه روزی چهار نخ وگرنه روزی دوتا بیشتر نمیکشه 

خلاصه جونم برات بگه ک بیخیالش شدم رفففف حرف گوش نمیده 

داداشمم بدتر 

میشه برای مستقل شدنمون یه صلوات بفرستین ؟  میشه برای ارامش دلم و خوشبختیم یه صلوات دیگه هم بفرستین 🤗🤗
وای من انقد دوست دارم سیگار بکشم شوهرم نمیذاره😁سخت نگیر باو سیگاره دیگه 

قربون صدقه اش میرم میگم ک ب درد نمیخوره و داغونش میکنه و میگم برا دل پدر و مادرم نکشه اگر دور از جون داداشم باشه 

اگر شوهرم باشه میگم برا خاطر منو بچه نکش ما ی بابای سالم میخوایم سیگار داغونت میکنه و گریه ام در میاد 🤦🏻‍♀️

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
از اونجایی که سیگار رو خیلی دوس دارم میگم عزیزم چرا یواشکی بیا با هم بکشیم حرف دلمه خب دوس دارم

شوهر منم میگه بیا بکش اشتها به غذات زیاد میشه!! میدونم میخواد گولم بزنه ، بدبخت معتاد

من اصلا دوس ندارم بفهمه که من فهمیدم

بالخره باید ی جوری جلوشو گرفت یا نه