2777
2789
عنوان

سیگارکشیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 28 پست
من ک همسرم یک سال نیمه از همه ترفند و.. استفاده کردم اصلااا  با اینکه کم میکشه نهایتتتت اعصابش ...

تا حالا چ کارایی واسه اینکه دیگه نکشه کردی

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  
خب چیکارکنم.داره ب کارش ادامه میده فکر میکنه من نمیفهمم

چیکار کنم ک اگ همسرته غیر مستقیم همش بگو انقد خوشجالم تو سیگاری نیستی چون برای بچمون ضرر داره و نمیدونم اقتخار میکنه بچم ک باباش سالمه و نمیدونم خانوم فلانی شوهرش سیگار میکشه میگ حالم بهم میخوره این میاد خونه بگو من جلوی خانومه نتونستم بگم روم نشد منم از مردی ک سیگار بکشه متنفرم و کلا غیر مستقیم

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غیر مستقیم بهش بگو.. بگو از ادنای سیگاری بدت میاد.از ادمای قلیونی برت میاد.. خودت یکم اب و تابشو بیشر کن دیگه.. سعی کن مستقیم نگی.. اگه دیدی غیر مستقیم فایده نداشت بعد رو کن جریانو

الهی.. گاهی.. یه نگاهی..
قربون صدقه اش میرم میگم ک ب درد نمیخوره و داغونش میکنه و میگم برا دل پدر و مادرم نکشه اگر دور از جون ...

اونام احتمالا اشک تو چشماشون حلقه میزنه و میگن چشم عزیزم !

شوهر من سیگار میکشه جالبه بدونی همه کسایی که تو فامیل هیچکی فکرشو نمیکنه یواشکی و دور از چشم خانواده سیگار میکشن!

از اونجایی که سیگار رو خیلی دوس دارم میگم عزیزم چرا یواشکی بیا با هم بکشیم حرف دلمه خب دوس دارم

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  
دقیقا بنظر منم واسه خانما وجهه جالبی نداره

تو جمع دوستای شوهرم یه بار بودیم مردا داشتن سیگار میکشیدن زن یکی از اونام رفت نشست پیششون هی پشت هم سیگار میکشید بعد دیدم که همه ی آقایون اون جمع پشت سرش میگفت چه زن بی شخصیتی بود که سیگار میکشید !

تا حالا چ کارایی واسه اینکه دیگه نکشه کردی

محبت 

نصیحت 

قربون صدقه 

اشک 

گریه 

جیغ 

زار زدن 

قهر تهدید 

گفتن ب خانوادش 

نصیحت خانوادش 

گفتن ب خانوادم 

نصیحت خانوادم 

و...

اینم بگما ترک میکنه مثلا یه هفته دوهفته بعد یهو با کوچیک ترین تلنگری برمیگرده 

بگو چیکار نکردددی

میشه برای مستقل شدنمون یه صلوات بفرستین ؟  میشه برای ارامش دلم و خوشبختیم یه صلوات دیگه هم بفرستین 🤗🤗
محبت  نصیحت  قربون صدقه  اشک  گریه  جیغ  زار زدن  قهر تهدی ...

اخی عزیزم.ان شا الله عقل بیاد تو سرشون 

اونام احتمالا اشک تو چشماشون حلقه میزنه و میگن چشم عزیزم ! شوهر من سیگار میکشه جالبه بدونی همه کسای ...

حیفه واقعن 

ان شاالله ک ب زودی ترک کنه

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌