سلام دوستان ازتون راهنمایی میخواستم.اگه شوهر یا برادرتون یواشکی سیگار بکشه و شما بفهمید چجوری بهش میگید ک هم بزاره کنار این کار رو هم ناراحت نشه؟با چ لحنی بهش میگید
فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.
خب چیکارکنم.داره ب کارش ادامه میده فکر میکنه من نمیفهمم
چیکار کنم ک اگ همسرته غیر مستقیم همش بگو انقد خوشجالم تو سیگاری نیستی چون برای بچمون ضرر داره و نمیدونم اقتخار میکنه بچم ک باباش سالمه و نمیدونم خانوم فلانی شوهرش سیگار میکشه میگ حالم بهم میخوره این میاد خونه بگو من جلوی خانومه نتونستم بگم روم نشد منم از مردی ک سیگار بکشه متنفرم و کلا غیر مستقیم
امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
تو جمع دوستای شوهرم یه بار بودیم مردا داشتن سیگار میکشیدن زن یکی از اونام رفت نشست پیششون هی پشت هم سیگار میکشید بعد دیدم که همه ی آقایون اون جمع پشت سرش میگفت چه زن بی شخصیتی بود که سیگار میکشید !
اونام احتمالا اشک تو چشماشون حلقه میزنه و میگن چشم عزیزم ! شوهر من سیگار میکشه جالبه بدونی همه کسای ...
حیفه واقعن
ان شاالله ک ب زودی ترک کنه
نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌