2777
2789

تو همین نینی سایت انقدر دیدم حامله شدن شوهرشون یا زدتش بیوفته یا گفته بنداز ....

انقدر بودن اصلا بچشون نمیشد 

الان جاری خالم شوهرش نازاست از پرورشگاه اوردن 

باید واقعا خدارو شکر کنیم . من وقتی سقط میشدن بازم انقدر دلم روشن بود😁 یک جورایی اسکول میزدم😂

خداروشکر

حالا خوب که شدی . اول خونه زندگیتو سامون بده من یهو حامله شدم انقدر زندگیم به هم ریخته.

مثلا ببین لازمه موکت بشه اتاق دیگه . یا رنگ بشه . یا حمام رسیدگی نمیخواد کفپوش برا جلوگیری از لیز خوردن یا مثلا شستشو با جوهر نمک 

من خیلی از این جور کارا دارم که بارداری دست و پام و بست اینا برا وقتی که بچه میاد باید باشه میخوای حمومش کنی حمام تمیز باشه 

نمیدونم هزارتا چیز دیگه مثلا من باید همه پنجره هارو بدم نوار بزنن بس که خاک میاد

خداروشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو همین نینی سایت انقدر دیدم حامله شدن شوهرشون یا زدتش بیوفته یا گفته بنداز .... انقدر بودن اصلا بچ ...

🤣🤣🤣 الهی عزیزدلم اره واقعا راست میگی خیلی یهو باختم خودمو انگار از ساختمون پنجاه طبقه افتادم ولی باز گفتم اشکال نداره حالا تا دفعه بعدی اخه من رعایتم نکردم یکم زیادم‌راه رفتم خیلی زیاد حس میکردم دگ نمیتونم کاش نمیرفتم حالا دقیق هم نمیدونم

خداجون میدونی چقد دوستت دارم 😍 
🤣🤣🤣 الهی عزیزدلم اره واقعا راست میگی خیلی یهو باختم خودمو انگار از ساختمون پنجاه طبقه افتادم ولی ...

اره اصلا خودتو نباز 😁 شوهرم میگفت تو خول و چل و چرا من گرفتم اخه🤣🤣

خداروشکر
حالا خوب که شدی . اول خونه زندگیتو سامون بده من یهو حامله شدم انقدر زندگیم به هم ریخته. مثلا ببین ل ...

اوه اوه منکه زیادم تازه صاحب خونه بامبول دراورده ک کرایه زیاد میکنم باید قبول کنیم دگ وگرنه اسباب کشی و بدبختی 🤣🤣

اره اصلا خودتو نباز 😁 شوهرم میگفت تو خول و چل و چرا من گرفتم اخه🤣🤣

اتفاقا ادم باید خوشحال باشه من یکم ناراحتیم رفع شد ولی جلو شوهرم نشون نمیدم چون اگه ببینه حالم خوبه سرم غر میزنه اووف میره رو مخ

اوه اوه منکه زیادم تازه صاحب خونه بامبول دراورده ک کرایه زیاد میکنم باید قبول کنیم دگ وگرنه اسباب کش ...

وای اساس کشی نگو که من دهنم سرویس شد حقیقتش من ۲ سال عقد بودم سال اول حامله شدم سقط شد دکتر گفت مشکل اساسیِ و فلان و.... مام دیگه جلوگیری نکردیم اون دوتای دیگرم تو عقد حامله شدم باز سقط شد روزای خوبی نبود میگفتم بعدا باید سالها چشم انتظار بشینم اما امید داشتم یهو زد و باز حامله شدم 😁 یعنی الان ۵ ماهه عروسی کردم ۷ ماهه حاملم 🤣🤣🤣 

این و میخوام بهت بگم که من با بچه تو شکم جهاز خریدم جهاز چیدم کلی داستان داشتیم برا همین زندگیم به هم ریختست😂

خداروشکر
وای اساس کشی نگو که من دهنم سرویس شد حقیقتش من ۲ سال عقد بودم سال اول حامله شدم سقط شد دکتر گفت مشکل ...

🤣🤣🤣 چه جالب ما ک تو عقد شوهرم جلوگیری میکرد من میگفتم بابا اشکال نداره انگار من پسر بودم 🤣🤣🤣 ولی الان ی ساله خانه دارم فعلا

اتفاقا ادم باید خوشحال باشه من یکم ناراحتیم رفع شد ولی جلو شوهرم نشون نمیدم چون اگه ببینه حالم خوبه ...

اره جلو شوهرت یک حرکتی بکن. که خیلی خوبِ وقتی نشستین تو اتاقتون بهش بگو میدونی چیه؟ 

امروز خیلی فکر کردم  (مکث)  با خودم گفتم ضعیف بودن و افسرده بودن من جز این که تورو هم ازار بده کاری نمیکنه (مکث) تصمیم گرفتم زنِ قوی باشم. میخوام برا بعدی برنامه ریزی کنم 😏 

خداروشکر
🤣🤣🤣 چه جالب ما ک تو عقد شوهرم جلوگیری میکرد من میگفتم بابا اشکال نداره انگار من پسر بودم 🤣🤣🤣 و ...

خخخخخ چه شوهر باحالی🤣🤣🤣 نه شوهر من این چیزا حالیش نبود میگفت برو بابا🤣

خداروشکر