2777
2789
اره جلو شوهرت یک حرکتی بکن. که خیلی خوبِ وقتی نشستین تو اتاقتون بهش بگو میدونی چیه؟  امروز خیل ...

اتفاقا خودش برنامه ریخته🤣🤣 

اره باید همینطوری بگم خیلی مهربونها ولی بعضی وقتا دگ خیلی غرغرو میشه میره رو مخ

خداجون میدونی چقد دوستت دارم 😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخخخ چه شوهر باحالی🤣🤣🤣 نه شوهر من این چیزا حالیش نبود میگفت برو بابا🤣

نه خیلی حساس خیلی دقیق باید کاراش و برنامه ریزی کنه برای تا سال ایندش برنامه میچینه فک میکنه اووف بعضی چیزاش خیلی دقیق برعکس منکه در لحظه زندگی میکنم 🤣🤣😂😂 مامانم میگه تو اصلا سیاست نداری فکر نمیکنی 

اتفاقا خودش برنامه ریخته🤣🤣  اره باید همینطوری بگم خیلی مهربونها ولی بعضی وقتا دگ خیلی غرغرو ...

خیلی خوبه توام باهاش همراهی کن . 

شوهر من  بیشرف انقدر راحت بهش گذشته این ۷ ماه میگه نمیشه دنیا اومد ماه بعد یکی دیگه بکاریم😂😂 دهن من سرویس شده اقا برنامه ریخته

خداروشکر
نه خیلی حساس خیلی دقیق باید کاراش و برنامه ریزی کنه برای تا سال ایندش برنامه میچینه فک میکنه اووف بع ...

وای من مثل شوهرتم دقیق برعکس شوهرم مثل تو دهنم و سرویس کرده حرصم میده😂 همه کاراش دقیقه ۹۰

خداروشکر
خیلی خوبه توام باهاش همراهی کن .  شوهر من  بیشرف انقدر راحت بهش گذشته این ۷ ماه میگه نمیش ...

😂😂😂😂 اره بخدا نه درداشو میکشن نه میفهمم چی میگیم هیچی حرف خودشون شوهرم میگه اولی اومد حالا بهتر (ببخشیدا ) گشاد میشی بعدی راحتتره 😂😂😂 انگار من کش میاد رحمم راحتم

وای من مثل شوهرتم دقیق برعکس شوهرم مثل تو دهنم و سرویس کرده حرصم میده😂 همه کاراش دقیقه ۹۰

دقیقا 😂😂😂😂 خب نمیشه دگ من ادم برنامه ریزی نیستم یعنی بلدم نیستم هرچیشد برو اخرشم پشیمون میکنم دست به دامن شوهرم میشم ببخشید و غلط کردم 🤣😂🤣

😂😂😂😂 اره بخدا نه درداشو میکشن نه میفهمم چی میگیم هیچی حرف خودشون شوهرم میگه اولی اومد حالا بهتر ...

🤣🤣🤣🤣 چقدر نامردن  

شوهرم میگه نمیزارم شکمت خالی بمونه انگار من دستگاه جوجه کشی ام

خداروشکر
دقیقا 😂😂😂😂 خب نمیشه دگ من ادم برنامه ریزی نیستم یعنی بلدم نیستم هرچیشد برو اخرشم پشیمون میکنم دس ...

چه جالب دقیقا شوهر من ول میکنه..... تا گند یک چیز در بیاد بعد دقیقه اخر میاد  به من میگه  تازه . بعد میگه حالا چکا کنیم😐

خداروشکر
🤣🤣🤣🤣 چقدر نامردن   شوهرم میگه نمیزارم شکمت خالی بمونه انگار من دستگاه جوجه کشی ام

واقعا!! بهش میگم چی میشد تو باردار میشدی خدایی انصاف نیس همه رفاه ها مال اوناست

چه جالب دقیقا شوهر من ول میکنه..... تا گند یک چیز در بیاد بعد دقیقه اخر میاد  به من میگه  ...

😂😂😂 قشنگ میفهممت چی میکشی از دستش شوهر بیچاره منم گاهی وقتا از دستم کلافه میشه دگ