2777
2789
قشنگه ولی اگه خونت کوچیکه جاتنگی میکنه من الان میخوام میزمو بفروشم حیفم میاد ارزون بدم چهارسال پیش چ ...

ن اتفاقا این ازهمش کوچیکتر بود

ولی خوبی ک داره اینه ک میشه از کنار بکشی بیرون و خیلی بزرگتر کنی بستگی ب خونت داره😊

عروسی کردم😄

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبل نخریدیم گلم خونمون کوچیکه ولی زمینه فرشم با موکتم این رنگه😊 و همچنین تاج بوفم😁

اگه بوفه ومیز نمیگرفتی تلویزیون را میزدی دیوار یه دست مبل میزاشتی هم خودت راحت تر بودی هم تمیز کاری نداشتی بخاطر وسایل تو بوفه

آرزویت را برآورده می کند همان خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند....
مبل نخریدیم گلم خونمون کوچیکه ولی زمینه فرشم با موکتم این رنگه😊 و همچنین تاج بوفم😁

آهان خوبه مبل نداری راحتتری 😁 انشالله خدا یه خونه بزرگ مبله بده بهت که همه چیزش ست باشه 😙😙

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

ممنونم  مبل نخریدم اخه خونمون کوچیکه زیاد جالب نمیشد بوفم سفیده ولی میز سفیدا رو خوشم نیومد ...

کاره خوبی کردی منم مستاجرم چند وقت پیش اسباب کشی کردم یعنی به غلط کردن افتادما از بس وسایل جابجا کردن سخت بود و نصفشم داغون شد همونجا با خودم گفتم دیگه یه قاشقم نمیخرم.

کاره خوبی کردی منم مستاجرم چند وقت پیش اسباب کشی کردم یعنی به غلط کردن افتادما از بس وسایل جابجا کرد ...

😊

ما مستاجر بابامیم

طبقه پایینشونیم😊😊

خونمون نقلی و دوس داشتنیه و هفته بعد شروع ب تمیزکاری و چیدن وسایلمون میکنیم خیلی ذوق دارم😊😊😊

عروسی کردم😄
😊 ما مستاجر بابامیم طبقه پایینشونیم😊😊 خونمون نقلی و دوس داشتنیه و هفته بعد شروع ب تمیزکاری ...

وای چه لحظه های خوبی با همه وجودت برات می خوام که لحظه لحظه تو اون خونه ی نقلی از عشق لبریز بشی قدر این روزهات رو بدون خیلی روزهای خوبیه خیلی