2777
2789
عنوان

رفتار همسرم

414 بازدید | 41 پست

سلام 

من زیاد از خونه بیرون نمیرم چون دو تا بچه کوچیک دارم.تو یه شهر غریب هم هستم بخاطر شغل همسرم.درسال شاید دو سه بار بیشتر بازار نرم از صبح تا شب همش تو خونه ام درگیر بچه ها.دیروز دوستام میخواستن برن بازار اصرار کردن منم برم ولی من اولش بخاطر بچه هام قبول نکردم ولی اونقد اصرار کردن بچه هارو سپردم به همسرم رفتم.گفتم زود میام ولی یکم طول کشید بچه ها هم اذیتش نکرده بودن.ولی از وقتی اومدم اخمش تو هم بود.ولی هیچی نمیگف.ولی وقتی داش نماز میخوند بچه کوچیکم که نوزده ماهه اس از سر و کولش بالا میرفت .اونم هیچوقت مشکلی نداشت باهاش یه بار بلند الله اکبر گفت منم چون فیلم میدیدم متوجه نشدم.دفعه دومش مهر که تو دستش بود پرت کرد طرفم و عصبانی شد.که بچه رو بردار.خیلی ناراحت شدم.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اونم يه چيزيش ميشه

من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔

میومدی خونه یه تشکرچیزی ازش میکردی تا پفش خالی شه...

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

خب خیلی مهم نیست

شاید از چیز دیگه ای ناراحت بوده و حوصله نداشته ،بخاطر رفتار بچه عصبی تر شده

ولی شما به همسرت بگو که همش تو خونه ای و افسرده شدی و دلت تنوع میخواد و لازمه که تو هم گاهی با دوستات بری بیرون و برای خودت باشی، یکم درکت کنه و بچه ها رو نگهداره تا بیای.

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.