2777
2789
عنوان

مادرم 😔😔😔😔

373 بازدید | 33 پست

سلام خانوما 

من هیچکس رو مث مادرم تو دنیا دوست ندارم 

چند روزی هست ک وقتی به صورتش نگاه میکنم پوستشو میبینم دلم کباب میشه ک بیشتر شدن سنش داره بیش تر به چشم میاد با این ک کلا ۴۵ سالشه ولی انقد سختی کشیده خیلی بیشتر نشون میده

حالا دلم میخواد ی کاری واسش انجام بدم ؟؟؟

به جز پروتز و اینجور چیزا راه حلی هست ک پوستش جوون تر بشه ؟؟؟با لیزر میشه خط لبخند و اخم ابرو و اینارو برداشت یا کرم درجه یکی ک بشه پوستشو بهتر کنه 

ممنون میشم راهنمایی کنید 

ان شاالله همه روزای خوب بیاد تو زندگیشون 🌸🌸

بله برید دکتر پوست جوانسازی صورت میکنن فقط هزینه ش زیاده

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببرش بوتاکس کن..فقط اون جواب میده..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

جوانسازی پوست تزریق چربی و کشیدگی پوست

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

مثلا چقد میشه ؟؟؟ ۱ تومن بیش تر میشه ؟؟

بله ۳ جلسه میشه فکر میکنم جلسه ای ۲ و خورده ای

ولی پوست میشه صاف صاف

بهتره برید با دکتر پوست مشورت کنید چون من این جوانسازی رو تو مطب دکتر دیدم شاید راه دیگه هم باشه

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
بله ۳ جلسه میشه فکر میکنم جلسه ای ۲ و خورده ای ولی پوست میشه صاف صاف بهتره برید با دکتر پوست مشورت ...

وای خیلی بالاست ک هزینش 

ان شاالله همه روزای خوب بیاد تو زندگیشون 🌸🌸
جوان سازی پوست با کرم و اینا دیگ اره ؟؟؟

ن 

با تزریق چربی یا ژل ی همچی چیزی 

خالم انجام داد عالی شدااااا صورتش شد شیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

چقد شد هزینش؟؟؟

اطلاع ندارم عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40