2777
2789
عنوان

مادرم 😔😔😔😔

373 بازدید | 33 پست

سلام خانوما 

من هیچکس رو مث مادرم تو دنیا دوست ندارم 

چند روزی هست ک وقتی به صورتش نگاه میکنم پوستشو میبینم دلم کباب میشه ک بیشتر شدن سنش داره بیش تر به چشم میاد با این ک کلا ۴۵ سالشه ولی انقد سختی کشیده خیلی بیشتر نشون میده

حالا دلم میخواد ی کاری واسش انجام بدم ؟؟؟

به جز پروتز و اینجور چیزا راه حلی هست ک پوستش جوون تر بشه ؟؟؟با لیزر میشه خط لبخند و اخم ابرو و اینارو برداشت یا کرم درجه یکی ک بشه پوستشو بهتر کنه 

ممنون میشم راهنمایی کنید 

ان شاالله همه روزای خوب بیاد تو زندگیشون 🌸🌸

بله برید دکتر پوست جوانسازی صورت میکنن فقط هزینه ش زیاده

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببرش بوتاکس کن..فقط اون جواب میده..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

جوانسازی پوست تزریق چربی و کشیدگی پوست

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

مثلا چقد میشه ؟؟؟ ۱ تومن بیش تر میشه ؟؟

بله ۳ جلسه میشه فکر میکنم جلسه ای ۲ و خورده ای

ولی پوست میشه صاف صاف

بهتره برید با دکتر پوست مشورت کنید چون من این جوانسازی رو تو مطب دکتر دیدم شاید راه دیگه هم باشه

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
بله ۳ جلسه میشه فکر میکنم جلسه ای ۲ و خورده ای ولی پوست میشه صاف صاف بهتره برید با دکتر پوست مشورت ...

وای خیلی بالاست ک هزینش 

ان شاالله همه روزای خوب بیاد تو زندگیشون 🌸🌸
جوان سازی پوست با کرم و اینا دیگ اره ؟؟؟

ن 

با تزریق چربی یا ژل ی همچی چیزی 

خالم انجام داد عالی شدااااا صورتش شد شیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

چقد شد هزینش؟؟؟

اطلاع ندارم عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40