2777
2789

تب و استفراغم داري؟؟

آب بسيار بخور، تا كمبود بدنت جبران بشه، جز كته كم روغن و ماست و سينه مرغ پخته چيزي نخور. كوكاكولا ميدونم كلا براي سلامتي بده ولي تو بندآوردن اسهال موثره. ولي آب حتما زياد بخور، آبميوه و ميوه هم نخور. چايي و نباتم بد نيست، كه قندت نيفته.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

تب و استفراغم داري؟؟ آب بسيار بخور، تا كمبود بدنت جبران بشه، جز كته كم روغن و ماست و سينه مرغ پخته ...

درست ميگن دوستان، ياد موز و سيب نبودم... اينام خوبن! ولي بقيه ميوه ها روده رو تحريك ميكنن و بدتر ميشه اوضاع.

استارتر جون الان تاپیکتو دیدم.همدردتم😧 کلی کار کردم که خوب شم اصلا انگار نه انگار

دیگه میخواستم برم درمانگاه که دخترم نگرانم کرد و نشد

تاپیک یکی مونده به آخرمو بخون😁

شما خوب شدی؟

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
استارتر جون الان تاپیکتو دیدم.همدردتم😧 کلی کار کردم که خوب شم اصلا انگار نه انگار دیگه میخواستم بر ...

من عزیزم اسهالم خوب شد ولی هنوز معدم سنگینه و سفته انگار و زیر دلم درد میکنه نمیدونم چرا یدفعه دیروز این طوری شد☹ایشالا دخترت خوب شه عزیزم😊

من عزیزم اسهالم خوب شد ولی هنوز معدم سنگینه و سفته انگار و زیر دلم درد میکنه نمیدونم چرا یدفعه دیروز ...

خداروشکر که خوب شدی ایشالا این دردا و سنگینی هم زودتر خوب بشه🌹

ممنونم از دعای خوبت برای دخترم عزیزم😚اصلا دلم باز شد با دعات❤

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤