2777
2789
عنوان

بیاین

62 بازدید | 7 پست

برای سایز سینه 65 و قد 155 و وزن 58 کیلو  سه تاسوال   دکلته میاد یانه **سوال دوم  از نظر سینه کوچیکه یا بزرگه برای دکلته** سوا ل سوم  من از نظر اندام چطورم

تعداد رای : 7
نظرسنجی
بله بزرگه چاق
1
14%
نه کوچیکه متوسط
4
57%
بله بزرگه لاغر
0
0%
بله کوچیکه متوسط
2
28%

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیاد

هم وزنت بالاس هم قدت بلند نیس هم سینه هات کوچیکن

ناراحت نشیا ولی دکلته مناسبت نیس واقعا

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 
نمیاد هم وزنت بالاس هم قدت بلند نیس هم سینه هات کوچیکن ناراحت نشیا ولی دکلته مناسبت نیس واقعا

من وزنم بالاست 58کیلو فقط  **سینه هام  ب نظرم بزرگه نه   برای بزرگ کردنشون چیکاررر کنم

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

من وزنم بالاست 58کیلو فقط  **سینه هام  ب نظرم بزرگه نه   برای بزرگ کردنشون چیکار ...

من خیلی ماساژ زیر اب داغ میدادم بعد هی دستامو بالا و اینا میبردم الان ۸۵ شدن

خیلیییی تاثیر داشت

البته من تو سن بلوغ اینکارو کردم ولی خب بالاخره تاثیر داره

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم