2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 26 پست
فرستادم برات  اصلا نگران نباش من نزدیک زایمان به حدی استرس داشتم که شبا اصلا خواب نداشتم اما و ...

مرسی عزیزم❤❤

زایمان پیش رو دارم میترسم میشه برای راحتی زایمانم برام یه صلوات بفرستین

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره عزیزم میشه انشاءالله زایمان خوبی داشته باشی ببین کلا استرس و انرژی منفی رو از خودت دور کن سعی کن ...

ای وای چقد سخت 

مرسی عزیزم😘

برات فرستادم اصلا نترس توکلت به خدا با خودت تکرار کن من یک زن و مادر قوی هستم که به خاطر بچم از پسش ...

ممنونم عزیزم 

آره سوره ی انشقاق رو زیاد شنیدم خوبه

۵ تا صلوات واست فرستادم عزیزم . انشاا... که زایمان راحتی داشته باشی 😊 راستش من تو ۲۲ هفته زایمان ز ...

ممنونم عزیزم لطف کردی 

آره راست میگی بچه هرچقدم کوچیک باشه بازم همون بازشدن دهانه ی رحم درد داره و فرقی با بچه ی کامل نداره

من زایمان دومم تقریبا دوماه دیگست. سعی کن اگر توپ بزرگ داری روش  بشین وپاهاتو باز کن و چندتا حرکت دیگه که تو گوگل هست انجام بدی. من حتی تو اتاق زایمان هم انجام میدادم. استرس نداشته باش. بخدا ترسش خیلی بیشتر از دردشه. منم یادمه خیلی وحشت داشتم. انشالله زایمان راحتی داشته باشی

من زایمان دومم تقریبا دوماه دیگست. سعی کن اگر توپ بزرگ داری روش  بشین وپاهاتو باز کن و چندتا حر ...

توپ ندارم 

خداکنه خیلی دردناک نباشه

عزیزم نترس موقع دردانفس عمیق بکش خیئلی تاثیرداره  مثل وقتی که دستشویی میری بشین پاشوکن صلوات ...

ممنونم عزیزم