2777
2789
عنوان

زایمان

200 بازدید | 26 پست

سلام خانومای گل 

من امشب رفتم توی ۴۰ هفته زایمان اولمه و خیلی خیلی زیاد ترس و استرس دارم اونایی ک تجربه دارن چیکار کنی راحت تر میشه؟

میشه به نیت راحتی زایمانم یه دونه صلوات برام بفرستید آخه میگن خدا دعای دیگرانو در حق آدم مستجاب میکنه

زایمان پیش رو دارم میترسم میشه برای راحتی زایمانم برام یه صلوات بفرستین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا میتوووونییییی خرما بخور

پرخوری نکن کم و پر انرژی بخور مثلا گوشت یا کباب

پیاده روی نرم داشته باش

نفس عمیق زیاد بکش

سوره انشقاقو بخون

بهت تبریک میگم لحظه ی مادر شدن زییییباااااا ترین حس دنیاس

منم میخام اقدام کنم بعد از عید اما از حالا ترسش وجودمو گرفته

من ترس نداشتم قبلا الان خیلی نزدیکم دیگه میترسم

فرستادم برات 

اصلا نگران نباش من نزدیک زایمان به حدی استرس داشتم که شبا اصلا خواب نداشتم اما وقتش که رسید خیلی خیلی خوب پیش رفت مطمئن باش همه چیز خیلی راحت و خوب تمام میشه و یه نی نی خوشکل و ناز میزارن توی بغلت

چقدر با تو خوشبختم  

اره عزیزم میشه انشاءالله زایمان خوبی داشته باشی ببین کلا استرس و انرژی منفی رو از خودت دور کن سعی کن نفس عمیق بکشی و به چیزهای خوب فکر کنی من خودم خیلی زایمان سختی داشتم از صبح تا ساعت ۳ ظهر درد کشیدم میخواستم طبیعی زایمان کنم اومدن معاینه م  کردن گفتن دهانه رحم ۳ سانت بیشتر باز نشده گفتن نمی تونی طبیعی زایمان کنی سزارین شدم 

برات فرستادم اصلا نترس توکلت به خدا با خودت تکرار کن من یک زن و مادر قوی هستم که به خاطر بچم از پسش بر میام سوره انشقاق فراموش نشه زیاد بخون به من خیلی کمک کرد زایمان راحتی داشتم

تا میتوووونییییی خرما بخور پرخوری نکن کم و پر انرژی بخور مثلا گوشت یا کباب پیاده روی نرم داشته باش ...

مرسی عزیزم از راهنمایی هات برام دعا کنید خیلی میترسم

۵ تا صلوات واست فرستادم عزیزم . انشاا... که زایمان راحتی داشته باشی 😊

راستش من تو ۲۲ هفته زایمان زودرس داشتم‌. همه چیز سریع اتفاق افتاد .منم ترس داشتم . همش فکر میکردم میمیرم سر زایمان 😁

درسته بچه کوچیک بود ولی درد و انقباضات و حالتهای زایمان طبیعی رو مثل یکی که ۴۰ هفتشه همه رو تجربه کردم .  

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز