2777
2789
عنوان

اسم

187 بازدید | 19 پست

همسر:آراد

خودم:رادین

تعداد رای : 24
نظرسنجی
آراد
14
58%
رادین
10
41%
خوش اومدی عشق مامان😍👪.خداااایاااشکرررت❤.الهی دامن همه منتظراسبزشه🙏😍

آراد جذاب تره

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

رادین و رادوین و رادمان و اینچیزا قدیمی و‌تکراری شدن

آراد قشنگتره

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
عزیزم انگار هفته ی های اولی از کجا فهمیدی بچت پسره؟

امروز رفتم سونو ntاحتمال پسر داد

ممنون میشم از حالاتت بگی😊😄چه علائمی داشتی از اوایل بارداریت تا الان درضمن مبارکه😍

شاید باورش سخت باشه😆😕ولی هیچ علائمی اون اوایل نداشتم فقط پهلوی چپم تیر می کشید که تقریبا اون درد جدید بود برام تنها علائمم همین بود و بعدش که گذشت ویاربد از همه چی بدم میومد به همه بوها حساس بودم گلاب ب روتون روزی چن بار..... . الان بهترم ممنونم عزیزم ایشالا قسمت خودتون به زودی😍😘.

شاید باورش سخت باشه😆😕ولی هیچ علائمی اون اوایل نداشتم فقط پهلوی چپم تیر می کشید که تقریبا اون درد ج ...

عزیزم منم دقیقا مثل شمام😄😁😀هفته نهم هستم🤗☺🙂😍

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز