2777
2789
عنوان

اسم

187 بازدید | 19 پست

همسر:آراد

خودم:رادین

تعداد رای : 24
نظرسنجی
آراد
14
58%
رادین
10
41%
خوش اومدی عشق مامان😍👪.خداااایاااشکرررت❤.الهی دامن همه منتظراسبزشه🙏😍

آراد جذاب تره

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رادین و رادوین و رادمان و اینچیزا قدیمی و‌تکراری شدن

آراد قشنگتره

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
عزیزم انگار هفته ی های اولی از کجا فهمیدی بچت پسره؟

امروز رفتم سونو ntاحتمال پسر داد

ممنون میشم از حالاتت بگی😊😄چه علائمی داشتی از اوایل بارداریت تا الان درضمن مبارکه😍

شاید باورش سخت باشه😆😕ولی هیچ علائمی اون اوایل نداشتم فقط پهلوی چپم تیر می کشید که تقریبا اون درد جدید بود برام تنها علائمم همین بود و بعدش که گذشت ویاربد از همه چی بدم میومد به همه بوها حساس بودم گلاب ب روتون روزی چن بار..... . الان بهترم ممنونم عزیزم ایشالا قسمت خودتون به زودی😍😘.

شاید باورش سخت باشه😆😕ولی هیچ علائمی اون اوایل نداشتم فقط پهلوی چپم تیر می کشید که تقریبا اون درد ج ...

عزیزم منم دقیقا مثل شمام😄😁😀هفته نهم هستم🤗☺🙂😍

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز