2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آب رو میزاری با نمک به جوش بیاد بعد ک‌قل زد برنجتو ک از قبل خیس کردی میریزی توش بعد که برنجت بین دو تا انگشت با یکم فشار له شد زیرشو خاموش میکنی و آبکش میکنی

بعدم کف قابلمه تو روغن میریزی و برنج و برمیگردونی توش

دم کنی میزاری رو سرش تا با حرارت کم دم بکشه

کاری نداره آسونه

سوپ رو بهت یاد میدم با این دستور بزاری عالی میشه

۲ عدد هویج متوسط+۱ عدد سیب زمینی بزرگ یا دوعدد سیب زمینی متوسط+مقداری جو تقریبا یک پیاله یا یک پیاله و نصفی +۱ عدد پیاز درشت +سبزی جعفری به اندازه ۲۰۰_۳۰۰ گرم

+ نصف سینه مرغ یا سینه کامل

اول هویج و سیب زمینی و پیاز رو نگینی ریز کرده و میشوریم و داخل یک قابلمه میریزیم

بعد جو رو داخل یک کاسه میشوریم و آبش رو دور میریزیم و میریزیم داخل قابلمه

بعد یه کم زردچوبه میریزیم روش و آب میریزیم به حدی که روی مواد رو چن سانت بالاترش بگیره

سینه مرغتم که پوست گرفته و تمیزه بنداز توش

بعد درشو بزار و بزار باهم با حرارت متوسط 

نه خیلی کم نه خیلی زیاد بپزن

وقتی چن تا جوش خوردن زیرشو کم کن و جعفری هارو بشور و با چاقو ساطوری خورد کن و بریز توش

بعد من یه سوپ ازین آماده ها

سوپ الیت آماده هم میریزم توش خیلی خوشمزه ش میکنم اینو اواسط پخت میریزم و یه کم نمک میزنم و زیرشو دیگه کم میکنم تا جابیفته خووووبه خوب

بعد هرچن وقت یکبار یه هم کوچولو میزنمش فقط که ته نگیره

وقتی سینه پخت درش میارم و میزارم تو یه بشقاب و با چنگال آروم ریش ریش میکنم و دوباره میریزمش تو سوپ تا جا بیفتن باهم

یه کم که غلیظ شد مقداری روغن رو با مقداری رب داخل یه تابه کوچیک تفت میدم و میرزم داخلش 

رنگ خوبی بهش میده نمکشو میچشم و اگه کم بود میزنم و میزارم جا بیفته

اولا نباس زیرش زیاد باشه سوپ باید کم کم کممم باش

من برا شب بخایم بخوریم 

ساعت ۳ بعدازظر میزارم مثلا ساعت ۱۰ ام شام میخوریم

ببین این مدت زمان با حرارت کم قشنگ جا میفته و خیلی خوشمزه میشه خیییلییی

خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....