2777
2789

سلام یه رنگ مو بدون دکلره ناز وزیبا بگید که توش ترکیب دودی داشته باشه از رنگهای با ترکیب دودی خوشم میاد

اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم  صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه

سلام.من اول موهامو ۰۰۰ گذاشتم یک ساعت موند بعد شستم.بعدش روش رنگ نقره ای خاکستری و انگوری ۶ رو مخلوط کردم که بیشترش نقره ای بود و انگوری رو به اندازه ۶ سانت ریختم.خیلی قشنگ شده بود.اگ بخوای عکسشو میذارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم کم وبیش سر در میارم آرایشگره سیارم تو خونه اقوام ولی گفتم شاید شما عزیزانم تجربه ای داشته باشید

نسکافه دودی بهتره یا شکلاتی دودی یا زیتونی دودی باچه وارسیونی واینکه قرمزی شکلاتی بیشتره یا نسکافه ای؟

اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم  صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه
سلام.من اول موهامو ۰۰۰ گذاشتم یک ساعت موند بعد شستم.بعدش روش رنگ نقره ای خاکستری و انگوری ۶ رو مخلوط ...

لطف کن بزار

فقط اگه تو خونه رنگ میکنی دستکش دستت کن که دستات روز دستای من نیفته 😂😔

خخخخ چرا دستکش دستت نکردی خیلی دست میسوزه بی دستکش مخصوصا ناخنات رنگ میگیره دیر میره

قشنگه ولی به من نمیاد یعنی شوهرم میگه