nishmar مدیر استارتر عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 2081 عنوان خانوما بیاید درباره رنگ مو سوال دارم 99 بازدید | 9 پست سلام یه رنگ مو بدون دکلره ناز وزیبا بگید که توش ترکیب دودی داشته باشه از رنگهای با ترکیب دودی خوشم میاد اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه 1397/11/23 | 17:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamane_helma_goli عضویت: 1396/01/19 تعداد پست: 539 سلام.من اول موهامو ۰۰۰ گذاشتم یک ساعت موند بعد شستم.بعدش روش رنگ نقره ای خاکستری و انگوری ۶ رو مخلوط کردم که بیشترش نقره ای بود و انگوری رو به اندازه ۶ سانت ریختم.خیلی قشنگ شده بود.اگ بخوای عکسشو میذارم
golabtoon عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 2350 فقط اگه تو خونه رنگ میکنی دستکش دستت کن که دستات روز دستای من نیفته 😂😔
nishmar مدیر استارتر عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 2081 خودم کم وبیش سر در میارم آرایشگره سیارم تو خونه اقوام ولی گفتم شاید شما عزیزانم تجربه ای داشته باشیدنسکافه دودی بهتره یا شکلاتی دودی یا زیتونی دودی باچه وارسیونی واینکه قرمزی شکلاتی بیشتره یا نسکافه ای؟ اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه
nishmar مدیر استارتر عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 2081 سلام.من اول موهامو ۰۰۰ گذاشتم یک ساعت موند بعد شستم.بعدش روش رنگ نقره ای خاکستری و انگوری ۶ رو مخلوط ... لطف کن بزار اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه
nishmar مدیر استارتر عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 2081 فقط اگه تو خونه رنگ میکنی دستکش دستت کن که دستات روز دستای من نیفته 😂😔 خخخخ چرا دستکش دستت نکردی خیلی دست میسوزه بی دستکش مخصوصا ناخنات رنگ میگیره دیر میره اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه
nishmar مدیر استارتر عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 2081 قشنگه ولی به من نمیاد یعنی شوهرم میگه اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه
elegance عضویت: 1397/11/15 تعداد پست: 116 زندگی به سبک اروپایی با محصولات ارگانیکاوریفلیم دومین برند پر فروش دنیاارائه انواع محصولات آرایشی و بهداشتی اوریفلیم در پیج ما:melika.elegance