نمیدونم از کجا به کجا رسیدم.من دانشجوی دانشگاه تهران حالا نمیتونم اب بخورم منتشو میذران.وقتی نامزد شدم دانشگاه تهران ارشد قبول شده بودم.خانواده نامزدم قول دادن درسشو ادامه میده ولی بعدا زیرش زدن باید انصراف بدی.شوهرم خودش مرد خیلی خوبیه نمیتونم تهمت بزنم ادم بدی اس.ولی خانوادش روزگارمو سیاه کردن.عروسی کردیم۹ ماه پیش.باهم یه خونه هستیم ولی ۹ماه عذاب میکشم فقط.پدرشوهرم خیلی زمین کشاورزی داره برادر شوهرم با پدرش زمین پدرشوهرم کار میکنن .اابته همشو کارگر میاد اینا فقط واسه نظارت میرن.شوهرمم کارای دیگه واداری وفروش خرید محصول.حالا همه خانواده غر میزنن به شوهرم تو بیکاری تو مفدخوری .ما کارمیکنیم تو میخوری وهزار حرف دیگه.برادر شوهرم از شوهرم کوچکتره ولی سرش داد میزنه بی احترامی میکنه به شوهرم.۱۰ماه عروسی کردم ولی هیچی نخریدم.امروز تولد دعوت بودیم کفش نداشتم بپوشم برم.تولد نرفتم.البته بگم طلا دارم اونم ازم گرفتن بفروشن.اب خوردنم با منت.منم مثل کلفت واسشون کار میکنم.امروز سرناهار مادرشوهرم جوری با شوعرم دعوا کرد منم همون لقمه اولمو گذاشتم سفره نخوردم اومدم.میخام برم خونه بابام دیگه نیام.بلای جونم شدن همگی.لباسام همه کهنه شدن یکی نمیگه عروسمه.خونم همه کارامو میکنه.ولی واسه دختراش همش لباس میگیره.وضع مالی پدرشوهرمم عالی است هرسال٢۰۰میلیون درامد داره .شوهرمم تاحالا هرکاری کرده پولشو داده باباش سرمایه گذاری وزمین خریده.بعد به ما میگن هیچی نداری برین بیرون از خونمون.موندم چیکار کنم.طلاهامم گرفتن ازم.همه میگن چقدر خوشبختی عروس خانواده پولدار شدی.ولی غافل از اینکه همش عذاب میکشم
عزیزم چرا میگی همسرم مرد خوبیه؟! مردی که نمیتونه این مسایل رو بین خانواده اش و همسرش مدیریت کنه اصلا مرد خوبی نیست . اصلا تعجب کردم که چرا باید افتاده باشی زیردست خونواده شوهر که اونا بتونن برات تعیین تکلیف کنن؟! خب این مقصر همسره دیگه.
بنظرم جمع کن یه مدت برو خونه بابات ب شوهرت بگو ک واست ی جایی رو اجاره کنه این وضع زندگی نیست ک ببین چقدر رو دادین زن وشوهرک طلاهاتم گرفتن مفت خورم بهتون میگن
برعکس منی استارتر .شوهرم کار میکنه همه اونا مفت میخورن .خیلی هم پرو تشریف دارن .منم خیلی کار کردم براشون .ولی الان زیاد اون ور نمیرم .برادرشوهرامم زیاد سرشوهرم داد اینا میزنن ولی شوهرم مظلومه چیزی نمیگه .حالا کع کار کرده داده خوردن اخرشو نمیدونم چی بشه .من که انقد غصه خوردم انگاری زشت شدم
عزیز دل مامان پس کی میای .شاید خدا نخواد هیچ وقت من مامان بشم ولی فکرشم دیونم میکنه .یا ضامن اهو بطلب
سعی کنین مستقل بشین شوهرتم یه کار پیدا کنه حتی درامدتون کم هم باشه بهتره تا زیر منت خانواده ی شوهر باشی. کمک کردن خوبه اما زیاد خودت و بی ارزش نکن هر چقدر دختراش کار کردن شمام همون قدر انجام بده