2777
2789
عنوان

کمک..شپش😳😳😳

289 بازدید | 49 پست

کسی این مشکل و داشته؟😭در کمال ناباوری دیرو فهمیدم شپش دارم😳اینقد زار زدم که نگو..موهام بلند و فره و فوق العاده تمیزم که البته دکترم گفت هیچ ربطی ب کثیفی و تمیزی نداره...از شخص یا حیوون ممکنه منتقل شه...چند روز پیش به یه سگ غذا دادم...فک کنم از همونه...شامپو پرمتین داد بم...گفت دوبار استفاده کن..خیلی میترسم😭آیا کسی تجربه داشته؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میگن با سرکه طبیعی از بین میرن

من دخترم چند سال پیش از مدرسه گرفته بود با روغن زیتون سیاه و بودار زدم به سرش و نشستم تو آفتاب یکی یکی از سرش درآوردم خداروشکر خوب شد

ولی بچه هایی که شامپو زده بودن هنوز تا چند وقت درگیر بودن

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
مگه ربط داره؟؟

پدرشونو درمیاره،متأسفانه من یه بار گرفتارش شدم،اول موهامو رنگ گذاشتم،زیر آب با شونه دانه ریزحسابی موهامو شونه کردم،بعدش کل موهامو از ته اتو کشیدم،یه روزه خلاص شدم

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
پدرشونو درمیاره،متأسفانه من یه بار گرفتارش شدم،اول موهامو رنگ گذاشتم،زیر آب با شونه دانه ریزحسابی مو ...

واقعا🤔

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
میگن با سرکه طبیعی از بین میرن من دخترم چند سال پیش از مدرسه گرفته بود با روغن زیتون سیاه و بودار ز ...

با شامپو فایده نداره،خیلیارو دیدم تا یه سال درگیرش بودن

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍