2777
2789
عنوان

کمک..شپش😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 49 پست

عزیزم شپش سگ و انسان فرق دارن

یعنی شما اگر سگی که شپش داره هم بغل کنید شپش اش میل ندارن بیان روی موهای شما

توی اقوام بگردید حتما از ادم گرفته اید

از این شونه استفاده کنید

https://www.digikala.com/product/dkp-476001/شانه-ضد-شپش-لیندا-نیت-مدل-تمام-استیل-پاک-کننده-تخم-شپش

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم دیروز تو سر پسر 3 سالم دیدم ولی سفید بودن😳😳نمیدونم شپش بودن یا چیز دیگه ای! از برادرزاده ام گر ...

فک کنم تخمش باشه بی صاحاب...رشک میگن...این دیه چه بلایی بود ایش😭

ما که مجردیم نمی تونیم رنگ کنیم چی

مگه مجردا نمیتونن رنگ کنن؟  

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

هزارتا میفرستم بخدا..خوب بشه فقط🙏

خوب میشه حتما،خودم اینجوری جواب گرفتم،حالا محض اطمینان اگه وازلین داری یا واکس مو قبل از رنگ کردن و اتو کشیدن کل موهاتو وازلین غلیظ بزن چندساعت رو موهات بمونه،شپشا خفه میشن،بعدش بقیه مراحلو انجام بده

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
تو قانون ما نیست😂

قانون رو عوض کنید

چیه همه چیو منوط به ازدواج کرده اند

فک کنم تخمش باشه بی صاحاب...رشک میگن...این دیه چه بلایی بود ایش😭

من خیلی چندشم میشه. فکر کنم ب خودمم منتقل شده تا حالا موهام پره. ب مامانم روم نمیشه بگم بیادنگا کنه

لیلی آن عشقم که مجنونش تو باشی💕